Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει την τόλμη τού ΣΥΡΙΖΑ; Κανείς!
Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑνέλ είναι συνεπέστατη σ’ ό,τι ανέλαβε να πράξει, ολοκληρώνοντας τη βρωμοδουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις; Κανείς!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ ριζοσπαστης σκιτσα
Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως όλο το χρήμα κι όλος ο πλούτος που υπάρχει και διακινείται ή μουχλιάζει στα θησαυροφυλάκια των μονοπωλίων, προέρχεται απ’ το μόχθο των εργαζομένων και τη φορολόγησή τους; Κανείς!
Αποτέλεσμα εικόνας για καπιταλισμός ριζοσπαστης σκιτσα
Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι όποιος εργάζεται χωρίς να πληρώνεται απ’ τον εργοδότη του είναι κυριολεκτικά σύγχρονος δούλος; Κανείς!
Πώς;
…Απλά, αποφασίζοντας, αντί να δίνει το επίδομα ανεργίας στους άνεργους, να το δωρίζει στους εργοδότες για να πληρώνουν μ’ αυτό τους άνεργους που θα προσλαμβάνουν χωρίς να τους πληρώνουν απ’ την τσέπη τους και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι για ν’ ανακυκλώνεται η δουλοκτησία, μέχρι να καθιερωθεί δια παντός…

Τύφλα νά ’χει δηλαδή το …όραμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για επιστροφή στη δουλοκτητική εποχή…
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγή ριζοσπαστης σκιτσα

8 σχόλια:

  1. Μα είναι δυνατόν....Πως μπορεί να είναι το ίδιο μια Κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με την Χρυσή Αυγή. Μήπως είμαστε ....Σεχταριστές.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Αριστερά, δεξιά, κέντρο, κεντροαριστερά, κεντροδεξιά, τέρμα αριστερά - ακροαριστερά, τέρμα δεξιά - ακροδεξιά, κι όπου θέλει εντέλει καθείς βρίσκεται γεωγραφικώς ανά πάσα στιγμή για να παραμυθιάσει το λαό, αλλά τα ίδια συμφέροντα υπηρετεί: τα καπιταλιστικά - ιμπεριαλιστικά.

    Ευτυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν προσδιορίζονται με γεωγραφικούς όρους, γιατί δεν κρύβουν τον πραγματικό λόγο τής ύπαρξης και δράσης τους: οι κομμουνιστές και στην προκείμενη το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραμύθι με τους δεξιούς και τους αριστερούς είναι που κατέστρεψε διαχρονικά τους λαούς και τα Κ.Κ Ο Καλύτερος τρόπος για την ενσωμάτωση στο Καπιταλιστικά απο την στιγμή που χάνεται ο Ταξικός διαχωρισμός που είναι και ο μόνος που περιγράφει την πραγματικότητα. Ολόκληρη η Ιστορία του 20ου αιώνα με τους Οπορτουνιστές Αντεπαναστατική δύναμη το φωνάζει. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. @ΠΑΝΑΓΙΩΓΗΣ

      Επακριβώς!
      ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. @faros

      Ξεφτίλες συριζαίοι...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

      Διαγραφή
    2. To μόνο που με στεναχωρεί....είναι οτι δεν ζούνε οι δάσκαλοι τους να τους καμαρώσουνε. Παρτσαλίδης.. Ζωγράφος..Μπενάς... Βαφειάδης.. Κυρκος ....φαράκος.... Η Τραγωδία είναι οτι τον Μάρκο... τονείχαμε υποδεχτεί στην Αθήνα το 1984 σαν αρχηγό του ΔΣΕ. ΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Οι επιδοτούμενοι άνεργοι αποτελούν κατά μέσο όρο το 10% των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση επιλέγει αυτή την κατηγορία για να τους εντάξει σε προγράμματα επιδότησης της απασχόλησης και όχι κάποιους από τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους που δεν δικαιούνται το επίδομα, με βάση τις απαράδεκτες πρακτικές και τα κριτήρια του ΟΑΕΔ.
    http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/106811/toys-taizoyn-sto-stoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή