Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ : ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ …




Για τον «902»: Μην καρτεράτε να λυγίσουμε, «κύριοι» Καρτεροί
 
Οι γραφίδες της "Αυγής" σε στάση επίθεσης

Ναι! Η ευκαιρία βρέθηκε! Με αφορμή το κλείσιμο του τ/σ «902» τα γνωστά φίδια της οπορτουνιστικής συστημικότητας - ή του συστημικού οπορτουνισμού, όπως θέλετε πείτε τα - νόμιζαν πως βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να σπείρουν το αντιΚΚΕδικο δηλητήριο τους. 
Πρωταγωνιστές σε αυτήν την άθλια επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ, ασφαλώς, ποιοί άλλοι; Τα διαδικτυακά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Άλλο Σαβιόλα και άλλο 902» είναι ο τίτλος κειμένου του αρθρογράφου της «Αυγής» Θανάση Καρτερού που δημοσιεύτηκε στο left.gr. 
Η δημοσιογραφική «υπηρέτρια» του Αλέξη Τσίπρα ξαναέπιασε το στυλό και άρχισε και πάλι την προβοκάτσια - παλιά μου τέχνη κόσκινο.

«Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμο, αλλά σίγουρα είναι 
βαθιά ανήθικο μια κομματική επιχείρηση, κομματικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία στήθηκαν, αδειοδοτήθηκαν και στηρίχτηκαν μέχρι σήμερα για να πολεμήσουν τον καπιταλισμό, να πωλούνται σήμερα σε ένα καπιταλιστή, για να κάνουν ακριβώς το αντίθετο: Να στηρίξουν τον καπιταλισμό!» γράφει ο Θ.Καρτερός. 

Μιλούν για «στήριξη στον καπιταλισμό» ποιοί; 

Αυτοί που έχουν κάνει τέχνη το δούλεμα του λαού με τις δήθεν αριστερές ρητορείες τους. 
Αυτοί που μέσω των εφημερίδων τους διαφημίζουν τις δραστηριότητες του Ομίλου Λάτση και της Γιάννας Αγγελοπούλου. 
Αυτοί που κάνουν λεονταρισμούς σε κομματικά ακροατήρια και λίγο αργότερα συνευρίσκονται χαμογελαστοί στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του ΣΕΒ. 

Ο «902», όπως και ο «Ριζοσπάστης», κύριε Καρτερέ, υπάρχουν πράγματι για να πολεμάνε τον Καπιταλισμό. 
Γι' αυτό και οι Καπιταλιστές πολεμάνε τα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ με κάθε είδους λάσπη. 

Εσάς αντιθέτως - τις αριστερές ορντινάτσες της πλουτοκρατίας - σας έχουν για να διαφημίζουν το άλλο μείγμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης.

«Είναι δυνατόν σήμερα τα ίδια μέτρα και την ίδια αγριότητα να επιβάλει το ΚΚΕ εν ονόματι οποιουδήποτε οικονομικού τιμήματος;» αναρωτιέται υποκριτικά ο Καρτερός. 

Το ΚΚΕ δεν επιβάλει κανένα μέτρο και καμία αγριότητα - ο Καπιταλισμός στον οποίο εσείς κάνετε πλάτες τα επιβάλει. 

Ο «Ριζοσπάστης» έχει αναφερθεί στον χαρακτήρα των κομματικών ΜΜΕ του ΚΚΕ ως «μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων» που μοναδικό στόχο έχουν την προβολή των θέσεων του κόμματος. 

Άλλωστε, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που φιλοξενείται σε κάθε πάνελ της τηλεόρασης, το ΚΚΕ αντιμετωπίζεται από τα αστικά μέσα ενημέρωσης ως το «μαύρο πρόβατο». 
Απόλυτα λογικό αν σκεφτούμε ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλούν ούτε στο ελάχιστο τα υπερκέρδη των μεγαλοκαναλαρχών και μεγαλοεκδοτών. 

«Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμη, αλλά αυτή η πώληση είναι το άκρον άωτον του κυνισμού. Και του πολιτικού αμοραλισμού. Ως εκ τούτου ας είμαστε καθαροί: Δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση το ΚΚΕ της ταξικής καθαρότητας, της πολιτικής εντιμότητας, της επαναστατικής σταθερότητας να έχει εμπλακεί σε τέτοια συναλλαγή. Να πουλάει όχι τα ασημικά αλλά την ψυχή του -γιατί ψυχή του είναι οι εργαζόμενοι και η φωνή τους» συνεχίζει ο Θ.Καρτερός. 

Μιλάνε για «κυνισμό» και «πολιτικό αμοραλισμό», ποιοί; 

Αυτοί που έχουν κάνει επάγγελμα το κουρέλιασμα των εννοιών του ριζοσπαστισμού και του σοσιαλισμού. 

Αυτοί που υπόσχονται έναν  «καλύτερο καπιταλισμό», όπου - δήθεν - οι άνθρωποι θα μπαίνουν πάνω απ' τα κέρδη. 

Αυτοί που κοροϊδεύουν ασύστολα το λαό μιλώντας για υγιή επιχειρηματικότητα. 

Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαλύσουν το ΚΚΕ στις αρχές της δεκαετίας του '90. 

Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, παριστάνουν τώρα τους αμόλυντους, τους αγίους της κάθαρσης. 

Ο Θανάσης Καρτερός - και ο κάθε συκοφάντης Καρτερός - ας ασχοληθεί καλύτερα με τις πηγές χρηματοδότησης της εφημερίδας του, της
 «Αυγής» και των διάφορων portals που λειτουργεί , επίσημα ή ανεπίσημα, ο ΣΥΡΙΖΑ (left.gr, rednotebook, κλπ). 

Ας απαντήσει πώς η «Αυγή» των 5-6000 φύλλων έφτασε μετά την εκλογική εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ να έχει διπλάσιες και τριπλάσιες σελίδες. 

Διότι το ΚΚΕ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΔΗΜΑΡ, ούτε ΠΑΣΟΚ. 

Στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά των μελών και των φίλων του. 

Εάν οι κ.Καρτεροί αγωνιούν τόσο πολύ για τον «902» και τις οικονομικές δυσχέρειες των κομματικών μέσων ενημέρωσης του ΚΚΕ ας πάρουν κουπόνια του κόμματος και να βγουν μαζί μας για εξόρμηση.

Για να τελειώνουμε, λοιπόν: 

Ούτε ο «902», ούτε ο «Ριζοσπάστης» ούτε κανένα κομματικό δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ δεν λειτουργεί σε σοσιαλιστικό καθεστώς. 
Λειτουργούν, δυστυχώς, εντός του βάρβαρου καπιταλισμού τον οποίο πολεμάνε με κάθε τρόπο και μέσο (σε αντίθεση με τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ). 
Σε συνθήκες οξυμένης καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, ακόμη και αυτές οι επιχειρήσεις (οι κομματικές, μη κερδοσκοπικές) βρίσκονται αντιμέτωπες με τα δεινά της κρίσης. 
Γι' αυτό ακριβώς γίνεται ακόμη πιο επιτακτική παρά ποτέ η ενίσχυση του ΚΚΕ - γιατί μόνο με την πλήρη καταστροφή του καπιταλιστικού συστήματος θα πάψουν να κλείνουν επιχειρήσεις και να απολύονται εργαζόμενοι. 

Οι αριστερές ορντινάτσες των καπιταλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων και των εφοπλιστών καλά θα κάνουν να μη χαίρονται.
Ας μην περιμένουν να λυγίσουμε, ούτε για μια στιγμή. 

ΖΙΝΟΒΙΕΦ.
Aπό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου