Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ...


Με μύριους τρόπους δρομολογείται η εμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη γενίκευση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και τους επικίνδυνους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, με αφορμή τους τζιχαντιστές, ακριβώς όπως τη μεθοδεύει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προς γεωστρατηγική αναβάθμιση των ντόπιων μονοπωλίων.
Όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό του ο «Ριζοσπάστης» κομβικό σημείο είναι η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, από το Συμβούλιο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ, στις 17/11. Τότε, κατόπιν αιτήματος της Γαλλίας, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του άρθρου 42 παράγραφος 7 της Συνθήκης της ΕΕ (η Συνθήκη του Μάαστριχτ), σύμφωνα με το οποίο, εάν ένα κράτος-μέλος της ΕΕ δεχτεί ένοπλη επίθεση στο έδαφός του, τα άλλα κράτη-μέλη έχουν την υποχρέωση να το βοηθήσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν, ενώ «θεμελιώδης» ρόλος αναγνωρίζεται και στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη».

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: 
ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ...ΕΘΡΕΨΕ Ο,ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΑΟΙ. ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΦΕΝΤΑΔΩΝ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ...
ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ - ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου