Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για όλα τα κράτη-μέλη τής ΕΕ



…Οι εμφανιζόμενοι ως «αντιμνημονιακοί» χρυσαυγίτες ψήφισαν, με χέρια και με πόδια, υπέρ των μνημονίων διαρκείας για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, που επιβάλλει το «Ευρωπαϊκό Εξάμηνο».  
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΚΙΤΣΑ
Η εν λόγω έκθεση χειροκροτεί την αντιλαϊκή στρατηγική ΕΕ και αστικών κυβερνήσεων και απαιτεί την αυστηρή επιτήρηση και εφαρμογή των Συστάσεων Ανά Χώρα (ΣΑΧ) της Επιτροπής για το 2015, δίνοντας τις κατευθύνσεις για το τσάκισμα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων…
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΚΙΤΣΑ
Να, λοιπόν, τι σημαίνουν τα φληναφήματα των φασιστών περί «εθνικής πρωτογενούς παραγωγής», «αυτάρκειας» κ.λπ. 

Σημαίνουν υλοποίηση των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ, πιστή τήρηση της αντιλαϊκής στρατηγικής της για να ανακάμψει η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΚΙΤΣΑ
Όσο για τα εργατικά δικαιώματα, η ΧΑ συντάσσεται με τις συστάσεις της έκθεσης που ζητάνε: «Οι αυξήσεις των μισθών θα πρέπει να προσαρμοστούν καλύτερα στις αλλαγές της παραγωγικότητας (…) οι εργασιακές μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες ούτως ώστε να αυξηθούν η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΚΙΤΣΑ
Δηλαδή, απαλλαγή των εργοδοτών από τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, γενίκευση των ελαστικών μορφών εργασίας, σύνδεση μισθών - παραγωγικότητας, με δυο λόγια, ακόμη πιο άγρια εκμετάλλευση της εργατικής τάξης. 
 
Ε, δεν θα περίμενε κανείς και τίποτε άλλο από αυτούς που φτιάχνουν δουλεμπορικά.
Από τη χτεσινή συγκέντρωση στο Πέραμα
Μοιραία, η ανάγκη να στηριχθούν οι επιδιώξεις της πλουτοκρατίας, ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, θα αποκαλύπτει όλο και περισσότερο το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο της φασιστικής συμμορίας των χρυσαυγιτών, που χρειάζεται την πιο αποφασιστική καταδίκη των εργαζομένων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΚΙΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου