Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΕΜΑ ΤΑΞΙΚΑ, ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


«Δεν είναι ανίκητοι! Μπορεί το κράτος των μονοπωλίων να φαίνεται ισχυρό, αλλά τη μάχη την κερδίζει ο πιο οργανωμένος, ο πιο πειθαρχημένος, αυτός που ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και πού πρέπει να σημαδέψει. Ο εργαζόμενος λαός, δεν πρέπει απλά να αρκεστεί σε ένα βροντερό «όχι» στα νέα βάρβαρα μέτρα, αλλά να οξύνει ακόμα περισσότερο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν, να δημιουργήσει συνθήκες αδυναμίας λειτουργίας στο πολιτικό σύστημα, να προκαλέσει τριγμούς, να το παραλύσει, να μην μπορεί να περνά αντιλαϊκά μέτρα.

ΠΟΛΕΜΑ ΤΑΞΙΚΑ, ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΩΣΤΑ
ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Εχουμε πόλεμο, λοιπόν. Κι ο καθένας δίνει τη μάχη απ' το μετερίζι του. Αλλοι στην πρώτη γραμμή, άλλοι στην επιμελητεία, άλλοι «γλώσσες» συγκεντρώνουν πληροφορίες απ' τη δράση του αντίπαλου, άλλοι φροντίζουν για τις εφεδρείες «φέρνουμε καλά μαντάτα», λένε. Εμείς στον «ασύρματο», να φτάσει το μήνυμα παντού, χωρίς κώδικα αυτή τη φορά, ανοιχτό μήνυμα, να το πιάνουν όλοι οι δέκτες και καθένας που ακούει να ξέρει τι πρέπει να γίνει και να κάνει τα κουμάντα του.

Φόρτωσε τη φαρέτρα σου από εδώ

1 σχόλιο:

  1. ειλικρινά λυπάμαι όλους αυτούς που είναι καταδικασμένοι στην ξεροκεφαλιά τους και δεν μπορούν να καταλάβουν,να μάθουν,να διαβάσουν,όλα αυτά τα υπέροχα κείμενα που αναφέρονται στο λαό μας στον εργάτη στον αγρότη.πόσο στενοκέφαλος η αδιάφορος μπορεί να είσαι ώστε να μην τα νιώθεις στο πετσί σου.τραγικό!τι άλλα χειρότερα πρέπει να γίνουν για να καταλάβουν όλοι ότι ο μόνος δρόμος είναι αγώνας ρήξη ανατροπή η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή