Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψηφοφορία για το 1ο θέμα του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

«Το Σάββατο 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε σε κλίμα ουσιαστικής συζήτησης και ιδεολογικοπολιτικής ενότητας η συζήτηση και οι ψηφοφορίες για τις αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. 

Μίλησαν 77 σύνεδροι και ο χρόνος ομιλίας ήταν 12 λεπτά. 

Ταυτόχρονα υπήρχαν δεκάδες παρεμβάσεις–προτάσεις γραπτές και προφορικές στις εισηγήσεις της Κεντρικής Επιτροπής, της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.  

Η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. 

Επίσης, η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕΟΕ υπερψηφίστηκαν με ένα κατά και ένα λευκό. 

Το 19ο Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα: 

Το νέο Πρόγραμμα του Κόμματος

Το νέο Καταστατικό

Την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου. 

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα». 

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

(Περισσότερα νέα και νεότερα, ΕΔΩ)

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη η απογοήτευση μερικών για την σφαγή στον Περισσό. Ρουθούνι δεν άνοιξε.Κρίμα θα έπρεπε έτσι λίγο σασπένς .Αμ κακομοίρηδες τι μας περάσατε σαν τα κοράκια του καπιταλισμού που γυρίζουν πάνω από ζωντανούς και πεθαμένους και ότι προλάβουν να αρπάξουν. Άντε τώρα να δούμε ορέ ταλαίπωροι τι θα πείτε για τον νέο γραμματέα.Εκείνη η Αλέκα και τι δεν άκουσε.Δυστυχώς όμως για εσάς κανένας δεν μπόρεσε να την αντιμετωπίσει ούτε πολιτικά,ούτε ιδεολογικά,ούτε σαν άνθρωπο.Πραγματικά κυρία σωστή,ήρεμη δύναμη,με μέτρο και συνέπεια.Παράδειγμα για πολλούς.Καλούς αγώνες εμείς εξάλλου δεν είμαστε προσωπο-κεντρικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή