Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ...

ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ «ΦΑΝΕ» ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ 

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε στο πάρκο Τρίτση η συγκέντρωση - συναυλία που διοργανώνουν ο Δυτικός Τομέας της ΚΟ Αττικής τού ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ για την υπεράσπιση του πάρκου.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης. (VIDEO-ΦΩΤΟ ΕΔΩ, καθώς και ολόκληρη η ομιλία)

(Αποσπάσματα απ’ την ομιλία)

"…Γιατί το πάρκο πρέπει να αποδοθεί στους εργαζόμενους της περιοχής με ελεύθερη και δωρεάν χρήση ως χώρος αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού και μόνο το εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί να διασφαλίσει αυτή την προοπτική…

…Για να αναδειχθεί η χρησιμότητά του. Να αξιοποιηθεί από αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία και σχολές με τις αντίστοιχες υποδομές.

Να αναδειχθεί η περιβαλλοντική αξία του. Να αξιοποιηθεί για γνωριμία και επαφή με τη φύση, πράγμα αναγκαίο ζώντας σε μια τσιμεντούπολη.

Είναι σωστό και στηρίζουμε το αίτημα σπουδαστών των ΤΕΙ Αττικής, που δεν έχουν ούτε μία εστία, για αξιοποίηση και για αυτό το λόγο της πρώην Μαθητικής Εστίας Αγ. Αναργύρων, που τώρα αφήνεται στην καταστροφή του χρόνου και βρίσκεται στο πάρκο Τρίτση.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουμε πείρα, έχουμε πρωτοστατήσει διαχρονικά για το πάρκο…

…Το περιφρουρήσαμε με ομάδες στις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 και του 2009.

Από το 2010 στο χώρο πραγματοποιούμε κάθε χρόνο το Φεστιβάλ μας, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή». ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΧΩΡΟΥ. 
Το Φεστιβάλ μας συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη του χαρακτήρα του και στο να συνειδητοποιείται ο διεκδικητικός δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων του.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. 

Έχουμε κάθε χρόνο ραντεβού με το πάρκο και το λαϊκό κόσμο που το επισκέπτεται και το πάρκο ζωντανεύει, παίρνει ανάσες ζωής, προστατεύεται.

Γι' αυτό και να ενημερώσουμε: 

Έχουμε κάνει πρόταση φέτος για να αναπλάσουμε με δική μας ευθύνη και έξοδα την παιδική χαρά, σε αρμονία με το περιβάλλον και τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Και για αυτό, όπως και για το Φεστιβάλ, ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει. 

Από την άλλη, δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοτικό συμβούλιο δημιουργούν προβλήματα για το Φεστιβάλ τής ΚΝΕ, όπως και κάτι άλλοι τυχάρπαστοι. 

Το αντιΚΚΕ μένος τους, τους οδηγεί σε παραφροσύνη.  
Δεν έχουν σκεφτεί πολύ καλά σε τι θα οδηγήσει κάτι τέτοιο…"

Σημείωση δική μας:
Πού μυαλό μωρέ για να σκεφτούν;;;
Στάλα δεν τους έχει μείνει πια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι μόνο επειδή το γαρ πολύ τού αντικομμουνισμού γεννά παραφροσύνη,
αλλά και διότι οι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ερωτευτεί εκείνην την πρωθυπουργική καρέκλα και λιώνουν ικετευτικά στα ποδάρια της νυχθημερόν...  
Ε, με τέτοιο ξεμυάλισμα, πώς να σκεφτούν;;;
Έρωτας είναι αυτός! Κυβερνητικός έρωτας!!!  
 
@@@@@@@@@@
 
SOS: 
ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,
ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου