Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ, ΤΟΥΣ «ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ» ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ !!!



Η συμμορία των τριών ξενυχτά καταστρώνοντας νέο σχέδιο ληστείας, ενώ ακόμη δεν έχει χωνέψει καλά-καλά ό,τι έφαγε απ’ την προηγούμενη.
Λογικό αυτό βέβαια, γιατί οι αποστάσεις ανάμεσα στις ληστείες είναι μηδαμινές. Σχεδόν ανύπαρκτες.
Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Αντώνης (με τους παρατρεχάμενούς του), όσο κι ο Ευάγγελος με το Φώτη (με τους δικούς τους παρατρεχάμενους), εργάζονται υπερεντατικά. Κάνουν τη μια ληστεία πάνω στην άλλη χωρίς ανάσα!
Αφού οι αρχιμαφιόζοι που τους έχουν στην υπηρεσία τους, τους φέρνουν ως το καλύτερο παράδειγμα ανάμεσα στις συμμορίες τους.
Εδώ πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε κι ως blog, http://revoltanergosafragos.blogspot.gr/, ότι οι επιτυχίες τους οφείλονται σε τρεις παραμέτρους.
Πρώτον, στο ότι είναι μονιασμένοι ως μέλη τής ίδιας συμμορίας.
Δεύτερον, στο ότι τα θύματά τους δεν έχουν καταφέρει να ενωθούν απέναντί τους. Λίγο ο φόβος τους, λίγο το ότι πιστεύουν πως οι συμμορίτες θ’ αλλάξουν μυαλά και θα πάψουν τις ληστείες, λίγο το ότι αυταπατώνται πως κάποιος «σωτήρας» θα τους απαλλάξει απ’ τη ληστοσυμμορία,
η ληστοσυμμορία συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της, γεμίζοντας τα σεντούκια της και τα θησαυροφυλάκια των αρχιμαφιόζων αφεντικών της.  
Η τρίτη παράμετρος δε, τινά τρόπον αποτελεί συνέχεια τής δεύτερης. Αφορά τούς …σωτήρες. Τους …νεόκοπους σωτήρες. Αυτούς που εφησυχάζουν τα θύματα, πως για λογαριασμό τους θα διώξουν αυτήν τη συμμορία και θα πάρουν τη θέση της ως καλύτεροι συμμορίτες.
Ότι δηλαδή, ναι μεν τα θύματα θα παραμείνουν θύματα, αλλά θα ληστεύονται με περισσότερο τακτ…

Τούτο το βράδυ λοιπόν που η συμμορία των τριών σχεδιάζει την υλοποίηση τής νέας μεγάλης ληστείας, ακούγονται κάτι ψίθυροι απ’ τα θύματα και καταλαβαίνουν ότι θα δυσκολευτούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα στη συνήθη δράση τους.
Το βρήκα! πετάγεται χαρούμενος για την ιδέα του ο ένας! Οι δυο από μας θα παίξουμε το ρόλο τού …σωτήρα. Του …νεόκοπου σωτήρα! Σαν τον άλλον μωρέ, που θέλει να πάρει τη θέση μας. Αυτόν τον …τσιπ(ου)ρα. Παίζει εξαίσια το ρόλο του. Θα τον αντιγράψουμε λοιπόν. Θα διαφωνήσουμε δηλαδή στον τρόπο που θα κάνουμε τη ληστεία. ΧΑ! Εσύ θα λες «έτσι» κι εμείς «γιουβ-έτσι». Ώσπου να καταλάβουν τα θύματα τι λέμε, θα έχουμε ολοκληρώσει κι αυτήν τη ληστεία.
            Πράγματι, σήκωσαν ντόρο δήθεν διαφωνίας στον τρόπο τής ληστείας και τα θύματα ρίξαν όλην την προσοχή τους σ’ αυτόν τον δήθεν καυγά τους. Σα να βλέπαν δηλαδή ξαπλωμένοι στον …καναπέ τους το γνωστό νανουριστικό σήριαλ…
            Πώς να πάρουν λοιπόν χαμπάρι τα θύματα το «ριφιφί» που εξελισσόταν όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί;;;

Το σήριαλ συνέχιζε να παίζεται επί μερόνυχτα…
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζε τον …καναπέ των θυμάτων αυτός που καθόταν δεξιά.
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζε τον …καναπέ των θυμάτων αυτός που καθόταν στο κέντρο.
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζε τον …καναπέ των θυμάτων αυτός που καθόταν αριστερά.
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζε τον …καναπέ των θυμάτων κι ο νεόκοπος …σωτήρας, αριστερά απ’ τον αριστερό. Ο τσιπ(ου)ρας δηλαδή.
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζε τον …καναπέ των θυμάτων κι ο χρυσαύγουλος που καθόταν δεξιά απ’ τον δεξιό. Ο γνωστός ναζί…
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζαν τον …καναπέ των θυμάτων κι όλοι οι άλλοι παρατρεχάμενοι των αρχιμαφιόζων αφεντικών τής συμμορίας.
«Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι, το θυματάκι μας να κάνει», λίκνιζαν τον …καναπέ των θυμάτων και οι ρουφιάνοι των ληστών και των αρχιληστών, που είναι χωμένοι ανάμεσα στα θύματα. Οι γνωστοί …συνδικαλιστές όλων των παραπάνω. Οι συνήθεις …εργατοπατέρες.
Νάνι-νάνι, νάνι-νάνι…;;; παίρνει άσβεστη φωτιά το σφυρί και το δρεπάνι, κι έναν-έναν …καναπέ, καυσόξυλα τον κάνει!!!
Το λαό οργανώνει σε Λαϊκή Συμμαχία, οδηγώντας τον στους μπαξέδες των αγώνων, με επίθεση και πάλη, την εξουσία για πάντα στα χέρια του να πάρει!!! (http://www.rizospastis.gr/ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)
 Κι οι ληστοσυμμορίες, παλιοί και νέοι …σωτήρες, στον κάλαθο των αχρήστων μ’ όλα τα τσιράκια τους και τ’ αφεντικά τους. Τους αρχιμαφιόζους. Τους καπιτα-ληστές.
(http://www.902.gr/ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου