Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ...



Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε του Τούρκου εργάτη την αγανάκτηση για τον αμύθητο πλούτο που παράγει και καταλήγει στων αφεντάδων τα σεντούκια.

Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε του Τούρκου μικροεπαγγελματία την αγανάκτηση, γιατί ο μόχθος του καταλήγει στων αφεντάδων τα σεντούκια.

Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε του Τούρκου φοιτητή-σπουδαστή την αγανάκτηση, γιατί το μέλλον του καταλήγει στων αφεντάδων τα σεντούκια.

Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε του Τούρκου μικροαγρότη την αγανάκτηση, γιατί η σοδειά του καταλήγει στων αφεντάδων τα σεντούκια.

Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε του Τούρκου άνεργου την καταδίκη, για να γεμίζουν των αφεντάδων τα σεντούκια.  

Μια σταγόνα μοναχή, έγινε καταιγίδα που φανέρωσε….

Μια σταγόνα μοναχή, φτάνει για να καταλάβουμε, πως ό,τι βιώνουμε στο πετσί μας τα λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα για τα κέρδη των καπιταλιστών,
τα ίδια βιώνουν και στην Τουρκία τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη των καπιταλιστών.

            Μια σταγόνα μοναχή, φτάνει για να καταλάβουμε πως οι απανταχού κυβερνήσεις των αφεντάδων, αποδεικνύονται αδίστακτες προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Τη διαιώνιση και αύξηση των κερδών των αφεντάδων…
Παλιά χαμπέρια αυτά…

            Κι οι κυβερνήσεις των αφεντάδων εναλλάσσονται με διάφορα χρώματα και κόμματα, για να μας κρατάνε εγκλωβισμένους στο παραμύθι τής καλής και κακής κυβέρνησης. Της καλής και κακής διαχείρισης.
Παλιά χαμπέρια αυτά…

Γιατί αν η κυβέρνηση δεν παίξει καλά το παιχνίδι των αφεντάδων, οι αφεντάδες την …απολύουν και προωθούν άλλη στη θέση της.
Παλιά χαμπέρια αυτά…         

Το θέμα λοιπόν για τα λαϊκά στρώματα της κάθε «Ελλάδας», της κάθε «Τουρκίας», είναι ν’ απαλλαγούν απ’ τους αφεντάδες.

Μα για να δρομολογήσουν κάτι τέτοιο, πρέπει να χτίσουν γερή Λαϊκή Συμμαχία, με την οποία θ’ αντικρούουν σθεναρά την αντιλαϊκή πολιτική των όποιων κυβερνήσεων των αφεντάδων, «επιστρέφοντάς» τους την ως απαράδεκτη.
Κι επιστροφή την επιστροφή, θα το κλείσουν το καπιταλιστικό «μαγαζάκι» και θα σωθούν επιτέλους απ’ την αδηφαγία των καπιταλιστών, απ’ τις καπιταλιστικές τους κρίσεις, απ’ τους πολέμους τους…
Αυτά είναι τα καλά χαμπέρια!!!

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου