Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Ο Γ. Μηλιός βγαίνει απ' τα ρούχα του στο άκουσμα της κατηγορίας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συσχετίζεται με τον κομμουνισμό. Ξεκαθαρίζει λοιπόν στο δίκτυο CNBC ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος ότι αυτή η κατηγορία συνιστά προπαγάνδα της κυβέρνησης. 
Ακόμα παραπέρα, σπεύδει να διευκρινίσει, μιας και διατυπώθηκε μετά τις επαφές που είχε μαζί με τον Γ. Σταθάκη στο Σίτι του Λονδίνου με εκπροσώπους μονοπωλιακών ομίλων, 
ότι αυτή η κατηγορία «δεν αντανακλά το κλίμα της συζήτησης στο Λονδίνο». 
Εμείς δεν ήμασταν παρόντες στα συμπόσια στο Σίτι, που άλλωστε ήταν κλειστά και η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε με τα πλέον αυστηρά κριτήρια,  
αλλά απ' όσα έγιναν γνωστά ως προς το περιεχόμενο των διαπιστευτηρίων που κατέθεσαν εκεί, πρέπει να διαθέτει κανείς πολύ ζωηρή φαντασία για να τους κατηγορήσει για ...ροπή προς τον κομμουνισμό.
Για να μη μείνει ίχνος αμφιβολίας, ο Γ. Μηλιός ξεκαθαρίζει ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σταθεροποιήσει την ελληνική κοινωνία και να δώσει ώθηση στην οικονομία της χώρας. 
Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει στήριξη με κάθε μέσο του ντόπιου κεφαλαίου και των κερδών του, ψίχουλα στην ακραία φτώχεια.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ πώς ξεκαθαρίζονται σαφέστατα και γενικότερα οι διάφορες ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

2 σχόλια:

  1. Γι αυτό και τελικά ΔΕΝ κατεβαίνει στις εκλογές ...

    Κατάλαβαν όλοι πόσο άρρωστος είναι ο άνθρωπος και τον "αποσύραν" εντέχνως !!!

    Καλή Χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αστικά κόμματα, φιλελεύθερα, σοσιαλδημοκρατικά, φασιστικά, κάτι τέτοιους τους αποσύρουν ως μη αρκετά πονηρούς... Κι ως μη αρκετά πονηροί, επιβεβαιώνουν άθελά τους εκείνο που ούτως ή άλλως δεν κρύβεται με τίποτα.
      Αυτό είναι όλο φίλε φάρε.
      Καλό 2015, με υγεία, ταξική αντοχή και μαζικούς ταξικούς αγώνες με συνέχεια και συνέπεια.

      Διαγραφή