Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑνέλ!!!

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας αποδεικνύονται οι καλύτεροι εκφραστές και υπηρέτες του “συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας”, που υποτίθεται τους πολεμά, αφού όλα τα μέτρα που υλοποιούν (ανακεφαλαιοποίηση, πλειστηριασμοί κ.ά), αλλά και αυτά που σχεδιάζουν, όπως η πλήρης διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, υπηρετούν τις απαιτήσεις αυτού ακριβώς του συστήματος. Κάνουν με αυτό τον τρόπο τη “βρώμικη δουλειά” που δεν ολοκλήρωσαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό το λόγο, όταν η κυβέρνηση μιλά για κοινωνική συναίνεση και σταθερότητα, εννοεί την ανοχή του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του, αφού τη στήριξη των άλλων κομμάτων ουσιαστικά την έχει, άσχετα αν τσακώνονται για τον επιμερισμό του πολιτικού κόστους.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, θα δώσουν την απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη.
Κι ας αφήσει ο κ. Τσίπρας τα γνωστά παλιά κόλπα της σοσιαλδημοκρατίας ότι δήθεν η κυβέρνηση στηρίζει την απεργία και τις κινητοποιήσεις, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις υπονομεύσει».

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ, ΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! 


ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ

5 σχόλια:

 1. Λαέ, κόφτου το βήχα γιατί ...αμολά επικίνδυνους ιούς με τα σταγονίδια του...
  http://www.902.gr/eidisi/politiki/81695/al-tsipras-ehoyme-ti-dynami-na-ylopoiisoyme-3o-mnimonio

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επομένως:
  Τη δύναμή σου νιώσε...
  http://eyrytixn.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όντως
  Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑνέλ!!!
  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/12/blog-post_84.html
  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Τσίπρα
  http://xristosbellos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_96.html
  ΧΥΔΑΙΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή