Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...

gallery thumbnail
ΤΙ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; 
Ε, δεν έχετε, παρά να τα βάλετε εσείς, Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, Ν' ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ.

6 σχόλια:

  1. Λόγια, λόγια, λόγια και ΣΥΡΙΖΑνέλ είπα-ξείπα...

    «Η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει μια πιθανή αποχώρηση του ΔΝΤ από το πρόγραμμα ως παράγοντα που θα οδηγήσει σε χαλάρωση των σκληρών μέτρων, είναι "στάχτη στα μάτια" του λαού, όταν μάλιστα τα ίδια μέτρα αποτελούν και κατευθύνσεις της ΕΕ. Ενώ η ίδια η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα είχε αναγορεύσει το ΔΝΤ σε βασικό σύμμαχό της, ιδιαίτερα στο ζήτημα του χρέους.

    Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής δεν έχει να κάνει με τις γενικότερες αντιθέσεις, για το αν το μνημόνιο θα είναι καθαρά "ευρωενωσιακό" ή με "ολίγον ΔΝΤ", αλλά με την προώθηση των στρατηγικών επιλογών του κεφαλαίου για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κι αυτή την πολιτική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπηρετεί με αφοσίωση».

    Σχόλιο τού Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για Λόγια, λόγια, λόγια και ΣΥΡΙΖΑνέλ είπα-ξείπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ευκαιρία, κάντε κι ένα δωρεάν ολιγόλεπτο "ταξίδι"
    http://www.902.gr/eidisi/politiki/82525/synenteyxi-stin-ert-me-aformi-tin-ekdilosi-sto-horio-mpelogiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια η συνέχεια επομένως;
    Απλά εκείνη η πολύ ενδιαφέρουσα και αναπόφευκτη συνέχεια, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ...
    https://viralmarxism.wordpress.com/2015/12/09/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%82/#more-490

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
    http://xristosbellos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_77.html

    ..."Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής, «κατά» τής άρσης βουλευτικής ασυλίας τού ναζί Μιχαλολιάκου ψήφισαν 4 βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, οι Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλλας, Μάριος Γεωργιάδης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, 1 βουλευτής της ΝΔ, ο Κώστας Κουκοδήμος καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.
    «Παρών» ψήφισαν ο Χρήστος Κέλλας (ΝΔ) και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ)"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σωστά.
      Γι' αυτό άλλωστε όταν η πέννα, το πινέλο, ο φακός κλπ εργαλεία τής τέχνης στέκουν ψηλά ίσα με το μπόι των ονείρων μας, βλέπουν και καταγράφουν σωστά την πραγματικότητα, κι έτσι μας την "παραδίδουν" ατόφια. Και το ατόφιο είναι πέρα για πέρα σαφές. Δεν σε μπερδεύει...

      Διαγραφή