Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

TΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΟΦΑΓΙΑΣ



Αγαπητοί μας ανεργοάφραγκοι,
επανεκδόθηκε ο τσελεμεντές εργατοϋπαλληλοφαγίας σε νέα πολυτελή έκδοση, που περιέχει φυσικά και τις αντίστοιχες συνταγές μικροαγροτοφαγίας, μικροεπαγγελματοφαγίας, νεολαιοφαγίας και γενικότερα λαϊκοστρωματοφαγίας.

Κι ως γνωστό κυκλοφορεί πάντα στα αγαπημένα σας χρώματα. Γαλάζιο , ροζ, πράσινο, μαύρο, γαλαζοπράσινο, γαλαζορόζ, μαυροπράσινο, μαυρορόζ, μαυρογάλαζο.

Το αριστουργηματικό αυτό έργο, όπως σ’ όλες τις εκδόσεις του, είναι και τώρα δημιούργημα και προσφορά των επιχειρηματικών ομίλων.

Κι όπως πάντα, το προλογίζουν και το προσυπογράφουν οι βραβευμένοι απ’ τα μονοπώλια σεφ των σχολών, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΝ αυτώ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη κενή σελίδα τού Τσελεμεντέ για καινούριες υπογραφές, επειδή οι βραβευμένοι σεφ ενίοτε εναλλάσσονται στις σχολές, οι οποίες όμως παραμένουν πιστές στο έργο τους…

Στην εκτέλεση δηλαδή των συνταγών  εργατοϋπαλληλοφαγίας, μικροαγροτοφαγίας, μικροεπαγγελματοφαγίας, νεολαιοφαγίας και γενικότερα λαϊκοστρωματοφαγίας.

Αγαπητοί μας ανεργοάφραγκοι, για περισσότερα επί τού θέματος πατήστε ΕΔΩ, διότι ως υποψήφια εδέσματα δεν επιτρέπεται να μη γνωρίζετε πώς σκοπεύουν να σας καταβροχθίσουν…, μα κυρίως πώς θα δράσετε για να μείνουν εντέλει αυτοί οι βρυκόλακες με την όρεξη...

Πάρτε τα μέτρα σας λοιπόν Ανεργοάφραγκοι, πριν σας πάρουν αυτοί μέτρα για φέρετρο...
Και μην ξεχνάτε, ΕΔΩ κι ΕΔΩ θα βρείτε καθημερινά δρόμους διεξόδου, ώστε να μην καταλήξετε γκουρμέ στων κεφαλαιοκρατών το τραπέζι...

2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

      ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΝΤΌΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΈΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ.

      Κι όλο αυτό το μίγμα εντέλει που καταδικάζει τα λαϊκά στρώματα εσαεί κι όχι μόνο σε καπιταλιστικές κρίσεις, λέγεται και είναι καπιταλισμός και δη σάπιος...
      Δεν παίρνει γιατρειά δηλαδή, παρά μόνο ανατροπή.

      Καλημέρα και σ' επαγρύπνηση
      Βρωμάει μπαρούτι...

      Διαγραφή