Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.. ΑΛΗΘΙΝΗ!!!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 14 Σεπτέμβρη 2014 - αριθ. φύλλου: 11941

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΓΚΟΥΤ
Η προσφορά του Νίκου Ζαχαριάδη στο επαναστατικό κίνημα
Η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, στην εκδήλωση για τον Νίκο Ζαχαριάδη.

ΣΕΛ. 10 - 12
ΣΧΕΔΙΑ «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"»
Οι λαοί να αποκρούσουν τα νέα ιμπεριαλιστικά σχέδια

ΣΕΛ. 27

«Πρόληψη Υγείας» σε άτακτη υποχώρηση

Ενας ακόμα κρίκος προστίθεται στις περικοπές της Υγείας, με «θύμα» την «πρόληψη» και με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του λαού.Οι «κατευθυντήριες οδηγίες» των διαγνωστικών ιατρικών πρωτοκόλλων, που δημοσιεύτηκαν με υπουργική απόφαση στις 18 Αυγούστου, αυστηροποιούν τους όρους και τις προϋποθέσεις συγκεκριμένων προληπτικών εξετάσεων. Κατευθύνσεις που πρόκειται να ενσωματωθούν στο νέο κανονισμό του ΕΟΠΥΥ.
Να μην περάσει η θεωρία του «κόστους - οφέλους». Οι υγειονομικοί, οι επιστήμονες, οι ασθενείς, οι ασφαλισμένοι, όλος ο λαός να αντιπαραθέσουν το «κοινωνικά αναγκαίο», που έρχεται σε αντίθεση με τη στρατηγική του κεφαλαίου, η οποία απαιτεί «φθηνότερους» εργαζόμενους και το ελάχιστο των παροχών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΣΕΛ. 14 - 1540ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στην τελική ευθεία για την κορύφωση στην Αθήνα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χτες οι εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Το «ταξίδι» σε όλη την Ελλάδα βάζει πλώρη για τις κεντρικές εκδηλώσεις Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19 και 20 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον.

ΣΕΛ. 20 - 21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου