Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 25-1-2015!!!




…Διαβάστε λοιπόν σε απλά ελληνικά ορισμένα απ’ αυτά που έχετε να κερδίσετε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ήδη προ των πυλών.

Συγκεκριμένα το ημερήσιο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το κυβερνητικό δηλαδή πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, στα παρακάτω σημεία έχει ως εξής:
                         

ΦΑΓΗΤΟ= Μεσημεριανό συσσίτιο σε κεντρικά σημεία. Το ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε καθημερινά κάποια χιλιόμετρα για να φάτε αυτήν την μεσημεριανή μπουκιά, είναι ανούσια λεπτομέρεια. Άλλωστε, ως άνεργοι έχετε μπόλικο χρόνο για καθημερινό πήγαιν’ έλα. Εξάλλου, ευτυχώς για εσάς, δεν θα χρειαστεί να κάνετε και το βράδυ το ίδιο δρομολόγιο, διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη την προεκλογική υπόσχεσή της: θα δώσει μόνο μεσημεριανό συσσίτιο.   
 



ΦΩΣ= Εδώ πια, μιλάμε για χλιδή που θα προσφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο λαό! Ηλιοφάνεια κυρίες και κύριοι, καθώς κι ένα ολόγιομο ελληνικό φεγγάρι! Μόνο σε καμιά ψιλοσυννεφιά θα έχετε ένα προβληματάκι, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι φως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε αδιαλείπτως. Και πάνω απ’ όλα, δεν θα μπορεί να σας εκβιάσει η ΔΕΗ με διακοπή ρεύματος, διότι απλά ρεύμα δεν θα έχετε. Φως απ’ τον ήλιο και το φεγγάρι όμως, θα έχετε! Σας το εξασφαλίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

 

ΝΕΡΟ= Α, εδώ πια, το όνειρο ρέει και ουδείς μπορεί να το σταματήσει. Βροχές φθινοπωρινές, βροχές χειμερινές, βροχές εαρινές, αλλά και βροχές καλοκαιρινές ενίοτε! Βροχές που μόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύεται να προκύπτουν κατά εποχές, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Εσείς απλά, πρέπει να έχετε έτοιμους κουβάδες για να μαζεύεται το νερό. Άρα, δεν θα μπορεί πλέον να σας εκβιάζει η ΕΥΔΑΠ με κόψιμο παροχής νερού. Επίσης, νερό θαλασσινό, άφθονο, που ουδέποτε θα εκλείψει, διότι με νόμο τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αδειάσουν ποτέ οι θάλασσες και τα πελάγη! Κι ας μην ξεχνάτε και το νερό που σας εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσκεψή σας στους ελληνικούς ποταμούς. Ελεύθερα θα κάνετε κι εκεί το κρύο μπάνιο σας, να σφίγγει και το δέρμα σας. Άρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας εξασφαλίζει και ζηλευτό κορμί και πρόσωπο.

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ= Η τεχνολογία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα θριαμβεύσει δια νόμου! Θα έχετε τηλέφωνο σταθερό και κινητό συνάμα! Θα το πηγαινοφέρνετε ολούθε και κατά τη φορά τού ανέμου ολημερίς! Επ’ αυτού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη έτοιμους κωδικούς στους οποίους θα εκπαιδεύσει τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Ένα σύννεφο καπνού, θα είναι το Α, δύο σύννεφα το Β, τρία σύννεφα το Γ, κλπ., μέχρι τη συμπλήρωση των 24 γραμμάτων τού ελληνικού αλφάβητου. Για το ερωτηματικό και το θαυμαστικό, ακόμη το ψάχνουν, μα μην ανησυχείτε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πτοείται από δυσκολίες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από τηλέφωνο και ούτε θα μπορεί να σας εκβιάσει καμιά κινητή-ακίνητη τηλεφωνία με διακοπή τού τηλεφώνου σας.


ΔΙΑΜΟΝΗ= Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας την εξασφαλίζει όπου θέλετε και όποτε θέλετε. Πλατείες, παγκάκια, χαρτόκουτα, εγκαταλειμμένα κτήρια, δάση, χωράφια, κάτω από γιοφύρια, πεζοδρόμια, κι όπου λαχταρά η ψυχή σας, θα μπορείτε να κοιμάστε και να περνάτε τις ατέλειωτες ώρες ανεργίας! Και μην ξεχνάτε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας εξασφαλίζει και προσωπικά πορτατίφ για τις νύχτες. Διαλέξτε όποιο αστέρι τ’ ουρανού θέλετε και κάντε το δικό σας! Και να μην ξεχνάτε πριν πέσετε για ύπνο να προσεύχεστε στο θεό να έχει καλά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που σας έσωσε απ’ τους εκβιασμούς των τραπεζών για κατάσχεση του σπιτιού σας. Σπίτι δεν θα έχετε για να σας το κατασχέσουν. Σωθήκατε!

 


Αυτά, κυρίες και κύριοι, είναι μόνο λίγα απ’ τα πολλά που έχετε να κερδίσετε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κι είναι πολλά περισσότερα απ’ αυτά που κερδίσατε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και δη την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που έπραξε και πράττει ό,τι μπορεί, για να παραδώσει την κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ, με τη σιγουριά ότι θ' αποδειχτεί ο πλέον φερέγγυος συνεχιστής της...

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάσταση έχει ξεφύγει απ’ τα όρια επιβίωσης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οριοθετεί τα όρια εξαθλίωσης, προς αποφυγή μαζικών θανάτων, διότι πρέπει να είστε ζωντανοί, για να είναι συνεπής η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στις υποχρεώσεις της απέναντι στο ΝΑΤΟ, που σας χρειάζεται για κρέας στα κανόνια του.

(Η συνέχεια ΕΔΩ κι είναι κοντά ο καιρός που θα αποδείξει αν ερμηνεύω ή όχι, σωστά το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα)
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

9 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Γεια σου Φάρε!
   ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΡΕ, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΒΟΛΙ, ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!

   Κι αν θες, επειδή ως φαίνεται ο "θεός" τού ίντερνετ αποφάσισε πως τούτη η ανάρτηση πρέπει να θαφτεί, κάντην αντιγραφή και σήκωσέ τη στο μπλογκ σου!

   Διαγραφή
 2. Σε παρακολουθώ συχνά Ωραίο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως το παρουσιάζεις. Το ανέβασα. Εκλογές και τρέξιμο έχουμε, είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθείς όλα τα φιλικά blog.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ xristos bellos

   ...Και πάνω στο τρέξιμο, που λες, για τις εκλογές, ψες προσπερνώ ένα σπίτι αποφασισμένη να μη φάω τσάμπα την ώρα μου. Το 2012 ήταν ντούροι οικογενειακώς με το ΣΥΡΙΖΑ, παρότι πριν και για πολλές εκλογές ψήφιζαν ΚΚΕ. Ξάφνου όμως η συνείδησή μου με τσιγκλά δυνατά. "Τι κάνεις κυρά-Καλή; Εργάτες είναι που ξεγελάστηκαν απ' τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα". Κάνω αναστροφή και χτυπώ το κουδούνι τους. "Μας κορόιδεψαν οι Συριζαίοι πριν ακόμη γίνουν κυβέρνηση. Φαντάσου να γίνουν τι μας περιμένει...", μου λέει η οικοδέσποινα και μου ζητά ψηφοδέλτια τού ΚΚΕ, όχι μόνο για τη φαμίλια της ολόκληρη, μα και για να διακινήσει σήμερα Σάββατο και αύριο ανήμερα των εκλογών! Κι όμως, εγώ μέχρι πριν λίγο πίστευα πως ήταν απ' τις δύσκολες περιπτώσεις που είχα ν' αντιμετωπίσω.
   ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!

   Διαγραφή
 3. ωραια, πίσω στον σαμαροβενιζέλο...

  Κλούκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Ανώνυμος23 Ιανουαρίου 2015 - 3:46 μ.μ. "Κλούκος"

   Ούτε πίσω στα ίδια, ούτε μπροστά στα όμοια.
   Πάμε γι' άλλα με ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
   Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

   Διαγραφή
 4. Προβάλλουμε και από την πλευρά μας το αξιόλογο θέμα σου στη στήλη «ΕΜΦΑΣΗ» του blog «Ευρυτάνας ιχνηλάτης». Η συγκεκριμένη στήλη (σ.σ. είναι αυτή με το σκίτσο που αναπαριστά ένα πιτσιρίκο που μοιράζει εφημερίδες!) βρίσκεται στην κάθετη πλαϊνή μπάρα του ιστολογίου μας και η προβολή γίνεται με απευθείας παραπομπή στο δικό σου ιστότοπο. Καλή συνέχεια…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

   Γεια σου Ιχνηλάτη με την "ΕΜΦΑΣΗ" που δίνεις στο πώς θα κερδίσει ο λαός αυτά που δικαιούται το ανθρώπινο γένος και στις ομορφιές τής πατρίδας μας που θα μπορεί επιτέλους ν' απολαύσει!

   ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΟΡΕ, ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΩΤΟ!!!

   Διαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή