Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Κινητοποίηση αύριο στις 10 π.μ. στη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Αθήνας (Λιοσίων 22) θα πραγματοποιήσουν η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων – Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

Καταγγέλλουν το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων απειλεί οικογένεια αυτοαπασχολούμενων με πλειστηριασμό του σπιτιού της, για ένα πρόστιμο που είχε επιβάλει η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου πριν από 8,5 χρόνια, για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.
Η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος καλεί τους εργαζόμενους και τους φορείς της περιοχής να απαιτήσουν την ακύρωση του πλειστηριασμού και να μην επιτρέψουν να βγει στο σφυρί κανένα σπίτι εργατικής και λαϊκής οικογένειας.  
Ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών και Εμπόρων στο Δήμο Αθήνας καλεί τους αυτοαπασχολούμενους σε επαγρύπνηση και να αντιπαλέψουν, οργανωμένα αυτήν την πολιτική που οδηγεί τους πολλούς στη φτώχεια και τη μιζέρια, κάνοντας όμως τους λίγους ακόμη πλουσιότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου