Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 5 Ιούλη 2015.
Τρεχάτε να προλάβετε!!!

Οι προϋποθέσεις για να λάβετε δωρεάν την πρόβλεψη του μέλλοντός σας, είναι να προσέλθετε με την ταυτότητά σας και να έχετε εφοδιαστεί με αυτό το ψηφοδέλτιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ
Όπως βλέπετε λοιπόν, έχει δύο «κουτάκια».
Το ένα γράφει από πάνω ΟΧΙ.
Το άλλο γράφει από πάνω ΝΑΙ.

Προσέξτε τώρα.
Θα πρέπει να βάλετε σταυρό (+) στο ΟΧΙ ή στο ΝΑΙ.

Και τότε κυρίες και κύριοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας ζωγραφισμένο ξεκάθαρα το μέλλον σας!!!

Για να σας βοηθήσουμε, σας εξηγούμε και τι σημαίνει το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ σ’ αυτά τα κουτάκια.

Παρακαλώ την προσοχή σας, για να μην επιλέξετε λάθος κουτάκι.

1) Αν αποφασίσετε να βάλετε σταυρό (+) στο κουτάκι με το ΝΑΙ, σημαίνει ότι σας αρέσει το περιβάλλον τής πόλης κι επομένως θα εξελιχτείτε σε οβελία που ψήνεται με φόντο τσιμέντο και κάγκελα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΒΕΛΙΑΣ ΣΚΙΤΣΑ

2) Αν όμως αποφασίσετε να βάλετε σταυρό (+) στο κουτάκι με το ΟΧΙ, σημαίνει ότι σας αρέσει το περιβάλλον τής εξοχής, κι επομένως θα εξελιχτείτε σε οβελία που ψήνεται με φόντο τα αγριολούλουδα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΒΕΛΙΑΣ ΣΚΙΤΣΑ

Οι διαφορές ανάμεσα στο συγκεκριμένο ΝΑΙ και στο συγκεκριμένο ΟΧΙ, είναι επιπέδου «γροθιά ή μπουνιά», γι’ αυτό ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις κοινές λεπτομέρειες για ό,τι απ’ τα δύο κι αν επιλέξετε.

Στο κάτω-κάτω, δεν έχει και μεγάλη σημασία πού θα ψηθείτε ως οβελίες.
Εκείνο που έχει αξία ως πρόβλεψη μη αμφισβητήσιμη, είναι ότι θα εξελιχτείτε σε γευστικότατους οβελίες που θα σας θυμούνται εις τον αιώνα τον άπαντα, εκείνοι που θα σας καταβροχθίσουν!
Ένας καλοψημένος οβελίας, δεν ξεχνιέται ποτέ!!!
Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι και περήφανοι για το μέλλον σας!!!
Μπορείτε να είστε βέβαιοι για την κορύφωση της αξιοπρέπειάς σας, που θα μοσχοβολά απ’ τις ξεροψημένες πετσούλες σας, καθώς θα στάζει απ’ αυτές το λιπάκι που είχατε μαζέψει όταν σας ετοίμαζαν για οβελίες…

Υπάρχει βέβαια κι άλλη μια πρόβλεψη για εσάς, μόνο που σας στερεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσής σας ως οβελίες και σας κρατά στην επίγεια πεζότητα, βάζοντάς σας σε διαρκή κίνηση, τέτοια που δεν κερδίζετε την αξιοπρέπεια του οβελία…
Διότι δυστυχώς αυτό θα πάθετε, αν ρίξετε στην κάλπη τού δημοψηφίσματος το παρακάτω ψηφοδέλτιο: Δεν θα εξελιχτείτε σε οβελίες! Κι αυτό είναι το χειρότερο που μπορείτε να πάθετε!!!
 
Αν επιμένετε πάντως να το πάθετε, το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο μπορείτε να το προμηθευτείτε έξω απ' τα εκλογικά τμήματα, ή να το εκτυπώσετε ΑΠΟ ΕΔΩ, ή ακόμη και να το φτιάξετε μόνοι σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου