Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ



Ζήλεψε, που λέτε, κυρίες και κύριοι ο Τσίπρας τη δόξα Βαρουφάκη, κι έβαλε τα πόδια στους ώμους να τον προσπεράσει. Σκέτος σίφουνας!
   ...Και τρέχει, τρέχει, τρέχει, στρίβει αριστερά, στρίβει δεξιά, ξανατρέχει, τρέχει, τρέχει κυρίες και κύριοι, και ω(!) του θαύματος!
Όχι μόνο προσπερνά ο Τσίπρας το Βαρουφάκη, αλλά κάνοντας το άλμα των αλμάτων βάζει ένα θεαματικό γκολ στο τέρμα Βαρουφάκη, βροντοφωνάζοντας πιο δυνατά απ’ αυτόν: 
Το ΚΚΕ αποκαλύπτει ολόγυμνη την αλήθεια στο λαό!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα ΣΚΙΤΣΑ   Κι αμέσως μετά κυρίες και κύριοι, ανεβαίνει ο Τσίπρας όλο χάρη στο βάθρο τού νικητή, χαιρετά περήφανα τον Ελληνικό λαό και κάνει πράξη τις προεκλογικές του υποσχέσεις: 
Σκίζει επιτόπου τα μνημόνια!!! Τα κάνει χίλια κομματάκια, και σαν μέγας ταχυδακτυλουργός βγάζει με το αριστερό χέρι απ’ το δεξί μανίκι ένα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!      

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα ΣΚΙΤΣΑ 
Τι, δεν το πιστεύετε; 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ 
Α, θέλετε και λεπτομέρειες. 
Να, πάρτε μια μικρή γεύση.

"…..Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπογράφει το Μνημόνιο Κατανόησης εξ ονόματος του ΕΜΣ, υπό τον όρο της προηγούμενης τήρησης των προϋποθέσεων που καθορίζονται στην παράγραφο 3 και της προηγούμενης έγκρισης από το συμβούλιο διοικητών…. 
…..Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή -σε συνεργασία με την ΕΚΤ και, εφόσον είναι εφικτό, από κοινού με το ΔΝΤ- επιφορτίζεται με την παρακολούθηση της συμμόρφωσης προς τους όρους που συνοδεύουν τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής…. 
….Οι όροι που συνδέονται με τα δάνεια ΕΜΣ περιέρχονται σε πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής που παρουσιάζεται αναλυτικά στο Μνημόνιο Κατανόησης, σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 3…." 

Τι, σας φαίνεται ακόμη απίστευτο; 
Κι όμως κυρίες και κύριοι, είναι αληθινό. Είναι μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΠΛΟΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ. 
Μήπως όμως είναι ώρα να διαβάσει, να ακούσει κι ο λαός αυτά που λέει το ΚΚΕ;;; Μήπως είναι δηλαδή ώρα, να πει ο λαός ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ!!! ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΩΣ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ (ΕΕ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ...
epiloges
Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μέχρι και τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχαν πείσει το λαό να ψηφίσει μέσω των ευρωκομμάτων -και με συντριπτική πλειοψηφία, την παραμονή μας στη λυκοφωλιά.
      Αυτό το "ναι" στη λυκοφωλιά, εγχώρια και ευρωενωσιακή τρόικα, τώρα το αξιοποιούν για να ψηφίσει ο λαός τα παραπέρα όργια σε βάρος τους απ' τους λύκους, μέσα από ένα δημοψήφισμα με ένα διπλό ερώτημα που επιδέχεται μία και μοναδική απάντηση, "Μέσα στη λυκοφωλιά, να μας αποκάνουν οι λύκοι...".
      Άρα, το μόνο που απομένει στο λαό, είναι να ακυρώσει στην πράξη αυτό το δημοψήφισμα "μαϊμού" πράττοντας το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που λέει το ΚΚΕ.
      Τότε πράγματι ο λαός θα βρεθεί σε πολύ ισχυρότερη θέση, κι απ' την ντόπια τρόϊκα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) κι απ' τη μη ντόπια.
      Τα ξέρει αυτά ο λαός;
      Τα ξέρει.
      Μπορεί όμως να τα ερμηνεύσει στις πραγματικές τους διαστάσεις;
      Μπορεί, αλλά μόνο μέχρι εκεί που του επιτρέπουν οι αυταπάτες και ο φόβος...
      Μπορεί ν' απαλλαγεί από αυταπάτες και φόβο;
      Ναι, μπορεί, μα μόνο σαν αποφασίσει την "αποπασοκοποίησή" του και νυν "συριζοκοποίησή" του, ό,τι κι αν ψηφίζει κάθε φορά.
      Για να το κάνει όμως αυτό, πρέπει να κάνει αληθινή και χωρίς εκπτώσεις αυτοκριτική.
      Να 'λιώσει" καθείς ξεχωριστά και να "ξαναγεννηθεί" ως πραγματικός πατριώτης.
      Τούτο είναι το δύσκολο και σ' αυτήν τη δυσκολία του, πατάνε στο λαρύγγι του οι δυο τρόικες, να τον αποτελειώσουν.
      Κι όμως, στην ουσία δεν είναι δύσκολη η αυτοκριτική. Αντίθετα, καθιστά το δρομολόι μας στη ζωή ανέλπιστα εύκολο κι ευχάριστο, ακόμη κι όταν χρειάζεται να καταβάλλουμε θυσίες. Θυσίες που εξασφαλίζουν το σταθεμό βηματισμό μας σ' αυτό το δρομολόι! Θυσίες που εξασφαλίζουν την παραγωγική "ιχνηλασία" για τη διαρκή κι όλο και πιο ανεβασμένη ευημερία τού λαού!
      ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΛΟΙΠΟΝ!!!

      Διαγραφή