Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Καλαμάτα: Εκδήλωση αποφοίτησης 92 μελών του ΚΕΘΕΑ


 (Η φωτογραφία είναι από την εκδήλωση αποφοίτησης)

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του Κάστρου, το Σάββατο 29 Ιούνη, και με αισθήματα συγκίνησης, χαράς αλλά και ανυπομονησίας, πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική εκδήλωση αποφοίτησης 92 μελών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), τα οποία έδωσαν αγώνα ζωής ενάντια ψευδαισθήσεις και τον κέρδισαν.
Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση της πολύ δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει το ΚΕΘΕΑ, μετά από 30 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς σε όλη την κοινωνία.
Όπως τονίστηκε, η υποχρηματοδότηση και τα άλλα μέτρα που απεργάζεται η κυβέρνηση βάζουν μεγάλα εμπόδια στη συνέχιση αυτού του έργου, το οποίο πάντως οι εργαζόμενοι του Κέντρου και όλοι οι εθελοντές που τους πλαισιώνουν, είναι αποφασισμένοι να μην το εγκαταλείψουν.
Στην εκδήλωση μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας Μουζέλης, αντιπρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ, Χαράλαμπος Πουλόπουλος και ο Γιάννης Κουτρουμπής, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας του τοπικού ΚΕΘΕΑ «Κύτταρο» κ.ά.
Ακολούθως έγινε η εκδήλωση αποφοίτησης των παιδιών από τα ανά την Ελλάδα Κέντρα, ενώ μουσικό συγκρότημα έπαιξε στον κόσμο που κυριεύθηκε από δυνατά συναισθήματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νίκο Διασάκο, Δημοτικό Σύμβουλο του Κόμματος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου