Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΕΣ(!!!) ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΛΟΓΟΙ...


Οι χαφιέδες, οι προβοκάτορες, χτυπούσαν και χτυπούν το επαναστατικό τιμημένο ΚΚΕ πάντα με πλάγιο τρόπο, μπαμπέσικα, αφού δεν μπορούν ν’ αντιπαλέψουν τα επιχειρήματά του, που είναι του λαού θελήματα.

Μια απ’ τις βρώμικες μεθόδους των πραχτόρων, προβοκατόρων, χαφιέδων, είναι να προσπαθούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ μέσα από τα μέλη και τους οπαδούς του.

Τέτοιου είδους προβοκάτσιες με όχημα τ’ όνομά μου, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από κουκουεδολόγους ανίκανους να βγάλουν αλλιώς το μεροκάματό τους.

Μ’ αφορμή λοιπόν ένα νέο «άρθρο», αφιερώνω σ’ όλες τις ξεπουλημένες δημοσιογραφικές πένες το παρακάτω …χρονογράφημά μου.

(Συγχωρήστε με αν δεν είναι και τόσο προσεγμένο, μα μόλις τώρα το σκάρωσα και δεν έχω χρόνο να το φροντίσω…)



ΚΑΛΗ  ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

                        
              Της ξεφτίλας το ανάγνωσμα…



O Παπάρης Μαλακίδης στάθηκε μπρος στην άδεια βιτρίνα καταστήματος που μόλις είχε βάλει «λουκέτο». Τα φιμέ τζάμια της ήταν ό,τι πρέπει να καθρεφτιστεί λίγο, καμαρώνοντας το «ράσο» του.

Το ράσο που του κληροδότησαν οι …παππούδες του. Το φορούσαν μόνο σ’ ειδικές αποστολές. Όταν ευλόγαγαν τις εκτελέσεις των βρωμοκομμουνιστών και των άλλων βρωμοπατριωτών.

Κι ήταν συνεπέστατοι στο καθήκον τους! Δεν αποχωρούσαν απ’ τον τόπο εκτέλεσης, πριν δοθεί και η χαριστική βολή στους καταδικασμένους. Ε, εδώ που τα λέμε, είχαν κι άλλο λόγο… Κάπου-κάπου, τους επέτρεπαν να ρίχνουν και τη χαριστική βολή στους κροτάφους των εκτελεσμένων. Πλατς! Πεταγόταν το αίμα με τα μυαλά τους και κόλλαγε πάνω στο μαύρο ράσο…

Χρόνια και χρόνια το χάιδευε κρεμασμένο στην ντουλάπα του. Κι ένοιωθε τρελή ηδονή σαν πέρναγαν τα βελούδινα χέρια του απ’ τα σημεία που υπήρχε ξεραμένο κομμουνιστικό αίμα…

Ναι, ουδέποτε είχε πλυθεί αυτό το ράσο. Ουδέποτε επιτρεπόταν να καθαριστεί. Θα ήταν σα να έσβηνε από πάνω του η ιστορία. Η τιμημένη ιστορία των Ες-Ες!

Επιτέλους όμως, έφτασε η στιγμή που θα το λανσάριζε φορεμένο πάνω του. Τι όμορφος που ήταν μέσα σ’ αυτό! Μαύρο, κατράμι, που τον αγκάλιαζε τόσο γνώριμα… Τον έκανε να νοιώθει κυριολεκτικά καθαρόαιμος! Άριος!

Ναι, ήταν Άριος! Ανήκε στην Άρια φυλή!!!

Σ’ αυτήν την σκέψη ρίγησε. Τα μάτια του βούρκωσαν. Αχ… και να ζούσε ο Χίτλερ να τον καμάρωνε!

Δυο δάκρυά του κύλησαν βασανιστικά. Μαύρα, πίσσα! Σταμάτησαν στις άκρες των χειλιών του, αφού πρώτα μουτζούρωσαν τ’ ολόλευκο αριανό πρόσωπό του. Τι φανταστικές μουντζούρες! Θαύμα Θεού! Δυο ολόμαυροι αγκυλωτοί σταυροί στόλιζαν τώρα τα μάγουλά του!

Πετά τη γλώσσα δεξιά-αριστερά να γευτεί όσο υγρό είχε σκαλώσει στ’ ακροχείλια του. Θεέ μου τι γεύση!!! Αίμα! Αίμα κομμουνιστικό!!! Ναι! Αίμα στάζαν τα μάτια του! Όλο το αίμα που ’χαν πιει οι παππούδες του!

Ναι! Ήταν γνήσιος απόγονός τους! Ήταν φασιστοναζί! Ανήκε στην Άρια φυλή!!!

Δικός του ο πλανήτης γη! Όχι ακριβώς δικός του βέβαια… Των μεγαλοαφεντικών είναι, μα να… Τα …μαύρα σκυλιά τους σαν και δαύτον, δικαιούνται να θεωρούν πως έχουν ποσοστά επί τής γης. Ουδείς άλλος!

Ουδείς; Όχι μωρέ. Ο Παπάρης Μαλακίδης είναι φιλάνθρωπος και φιλόπτωχος.

Βγάζει φιρμάνι λοιπόν:

«Όσοι δεν σκύψετε τα κεφάλια στις βουλές των μεγαλοαφεντάδων, ακόμη κι αν δεν έχετε μελαμψό-μαύρο δέρμα, θα σας απαλλάξουμε απ’ τα βάσανά σας εδώ και τώρα! Θα σας πεθάνουμε μια κι έξω! Ώπα, όχι. Λάθος. Λοιπόν, πρώτα θα σας μαζέψουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να σας βάζουμε να δουλεύετε τσάμπα στις βιομηχανίες, στα εργοστάσια, στο στρώσιμο δρόμων κλπ. Μετά, κι αφού θα έχετε πεθάνει απ’ τις κακουχίες, θα σας καίμε στα κρεματόρια. Σας ορκίζομαι, δεν θα καταλάβετε καθόλου το κάψιμο. Όσοι από σας όμως θελήσετε να γίνετε ρουφιάνοι σαν κι εμένα, σας δίνω χάρη. Θα εκτελεστείτε δια τουφεκισμού. Είναι πιο σικ. Πιο κυριλέ, βρε παιδί μου. Όσο για τους κομμουνιστές, δε θα δείξω κανένα έλεος! Θα τους κάψω ζωντανούς στα κρεματόρια, θα τους ρίξω ζωντανούς στα λιοντάρια, θα…. γκα, γκα, γκα…», έπαθε ξαφνικά γλωσσοδέτη και γκάριζε σα γαϊδούρι.

-Χα, χα, χα!, ακούστηκε πίσω του ξεκαρδιστικό γέλιο παιδιού.

-Παιδιά, τρέξτε! Ένας τρελός νομίζει ότι ήρθαν οι απόκριες. Πραγματικά όμως γκαρίζει σα γάϊδαρος!

Όλα τα πιτσιρίκια μαζεύτηκαν γύρω του γελώντας μαζί του. Έξω φρενών αυτός, αρχινά να τα κλωτσά και να τα σφαλιαρίζει, μα να μιλήσει δεν κατάφερνε. Γκα, γκα, γκα…

Μια γειτόνισσα από απέναντι που πότιζε τα λουλούδια της, γυρνά να δει τι συμβαίνει. Μόλις βλέπει ότι αυτός ο «τρελός» χτυπά τα παιδιά, τραβά το λάστιχο προς τα έξω και τον κάνει λούτσα.

Τότε, απ’ το μαύρο ράσο με τον αγκυλωτό σταυρό, κύλησε στο πεζοδρόμιο και το δρόμο αίμα. Πολύ αίμα! Το αίμα των κομμουνιστών και των άλλων πατριωτών, που είχαν «πιει» οι δοσίλογοι, ταγματασφαλίτες, χίτες, προδότες, παππούδες του…

Αυτό το ράσο τού ήταν άχρηστο πια… Είχε χάσει την αίγλη του.

Ο Παπάρης Μαλακίδης όμως, δεν πτοείται!  

Σηκώνει το χέρι και χαιρετά φασιστικά το είδωλό του στην τζαμαρία. Μετά, βουτά και τα δυο χέρια του στο αίμα που ρέει απ’ το «ράσο» των παππούδων του και γράφει ένα απ’ τα αγαπημένα του συνθήματα. «ΕΣΑ, ΕΣ-ΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!».

Ναι, όσο βασιλεύει ο καπιταλισμός, ο Παπάρης Μαλακίδης δεν πτοείται!

Έχει πιο σύγχρονο «ράσο».

Τη χαφιέδικη προβοκατόρικη δημοσιογραφική του πένα!

Οι παππούδες του χαφιέδες με τη μαύρη κουκούλα, μπορούν να είναι περήφανοι για τη δράση του!



ΚΑΛΗ  ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ


Οφείλω να ενημερώσω ότι το χρονογράφημα με τίτλο «Της ξεφτίλας το ανάγνωσμα..», οφείλεται σ’ έμπνευση προερχόμενη από …άρθρο… (πούντο;;;)

κάποιου

Άρη Δημοκίδη.

18.12.2012 | 15:01

Φανταστική είδηση του 902.gr: "Ακούστε το νέο τραγούδι «Χωρίς Εσένα Γρανάζι Δε Γυρνά, Εργάτη Μπορείς Χωρίς Αφεντικά»"

Αναρωτιέσαι ποιό τραγούδι μπορεί να συνοδεύσει τέλεια την ανάγνωση της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ σου Καλής Γκέλμπεση-Γκιούνη; Αγωνία ΤΕΛΟΣ. Πηγή: www.lifo.gr



Αντέγραψα επακριβώς ό,τι γράφει αυτός. Βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα, για το ποιοι και τι …πεφωτισμένοι δημοσιογραφικοί εγκέφαλοι κουκουεδολογούνε…



Μετά τιμής



Καλή Γκέλμπεση

Συγγραφέας



Κι επειδή θ’ αηδιάσετε απ’ το απόλυτο τίποτα αυτού τού «άρθρου» στο www.lifo.gr, για ν’ αποζημιωθείτε ρίξτε αμέσως την καθημερινή σας ματιά ΕΔΩ!!!

18 σχόλια:

  1. τον μαλάκα κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου (και το νερό) χαλάς...φτάνει με τους ξερόλες τύπους που, μετά την παντόφλα της κυράς,έχουν γνώμη για όλα...τα ψυχολογικά του κάθε γραφικού δεν θα τα λύσει κανένα ΚΚΕ,αλλά ο ψυχολόγος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ blogsevikos

    Χα, χα, χα!
    Όμως, πέρα απ' το γέλιο, το αυθόρμητο γέλιο που μου βγάζει το σχόλιό σου, κάτι δε μου φτάνει.

    Δε μου φτάνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά μαλάκες.

    Πληρώνονται βρε blogsevikos για να κάνουν τέτοιες βρωμοδουλειές.

    Άρα, είναι πληρωμένοι προβοκάτορες, χαφιέδες, πράκτορες του μεγάλου κεφαλαίου. Κι όχι απλά μαλάκες θιασώτες τού καπιταλισμού.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΡΓΕ και ΑΦΡΑΓΚΕ Μάλλον είναι μαλάκες που κάποιοι τους πληρώνουν γιατί είναι πολύ μαλάκες, τόσο πολύ που μπορούν να κάνουν τι δουλειά και να νιώθουν και σπουδαίοι, εξάλου αυτό δεν λέει το σύστημά τους ότι μπορεί να γίνει; Ο μαλάκας ...σπουδαίος και ο σπουδαίος για πέταμα, αν δεν τους κάνει τη δουλειά τους.
      Εμένα πάντως μου αρέσει όταν η Καλή τα "παίρνει" και απαντάει "φτιαγμένη"

      Διαγραφή
    2. @ geranista

      Γειά σου ρε σύντροφε! Μα είναι να τρελαίνεσαι βρε παιδί μου με δαύτους!
      Τώρα πασχίζουν να χτυπήσουν το ΚΚΕ μέσα απ' τον Σαρρή και την Καλή.
      Τι στο καλό;
      Τόσο πολύ τρέμουν την πολιτική τού ΚΚΕ, που ορμάνε σαν ύαινες ακόμη και στους καλλιτέχνες και συγγραφείς που δηλώνουν κομμουνιστές και λειτουργούν ακριβώς σαν μπολσεβίκοι;

      Σε λίγο θυμήσου, τα έργα των κομμουνιστών είναι ικανοί ετούτοι οι τσάμπα μάγκες να τα ρίξουν στην πυρά...
      Εκείνο πια το "χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά", καρφί στο μάτι τους είναι...

      ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, είναι η αντίδραση του υποταγμένου λαού και ο τρόπος που υιοθετεί και αναπαράγει τις παπαριές του κάθε Παπάρη.
      Είναι απίστευτο να ακούς ανθρώπους που είναι άνεργοι, πτωχευμένοι σε κατάσταση που δεν μπορούσαν να την φανταστούν πριν τρια - τέσσερα χρόνια, να "συμφωνούν" μπροστά σου λέγοντας " ...έχεις δίκιο ρε φίλε, έτσι όπως τα λες είναι, εμείς οι μαλάκες φταίμε που τους πιστεύουμε, όμως ξύπνησε ο μαλάκας και θα δεις ..." και την επόμενη - μεθεπόμενη μέρα να σου λέει "Το διάβασες αυτό για το ...(Ριζοσπάστη ή για το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ), τι έχεις να μας πεις ...".
      Δυστυχώς αυτό είναι το ανησυχητικό για τον "ανυπότακτο λαό", για "τον ελληνα που δεν σκύβει το κεφάλι".

      Διαγραφή
    4. @ geranista

      Λες:
      "Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, είναι η αντίδραση του υποταγμένου λαού και ο τρόπος που υιοθετεί και αναπαράγει τις παπαριές του κάθε Παπάρη".

      Ακριβώς επειδή η πλειοψηφία τού ανυποψίαστου λαού θεωρεί ότι οι Παπάρηδες τον ενημερώνουν αληθινά, δυσκολεύεται να ξεχωρίσει την αλήθεια απ' τα παραμύθια.
      Χάνεται δηλαδή ο πολύς κόσμος μες στην παραπληροφόρηση, εφόσον μόνο απ' τους Παπάρηδες πληροφορείται.

      Είναι σημαντικό λοιπόν, ν' αποκαλύπτεται καθημερινά 100% ο ρόλος απάντων των Παπάρηδων δημοσιογραφούντων σ' όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης-παραπληροφόρησης.

      Εν ολίγοις, εκτός από εκείνους που συνειδητά αναμασάνε τις προβοκάτσιες, τις διαστρευλωμένες αλήθειες, τις μπούρδες κλπ. των Παπάρηδων,
      υπάρχουν κι εκείνοι που το κάνουν επειδή δεν κατανοούν τον προβοκατόρικο, χαφιέδικο ρόλο των Παπάρηδων.

      Και στις δυο περιπτώσεις, απαιτείται η συνεχής δημοσιοποίηση του προβοκατόρικου-χαφιέδικου ρόλου των Παπάρηδων. Των όποιων Παπάρηδων...
      Κανείς τους να μη μένει στο απυρόβλητο των ευθυνών του. Κανείς τους να μη γλιτώνει απ' τη χλεύη που δικαιούται...

      ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

      Διαγραφή
  3. δεν θα διαφωνήσω ότι πολλοί από αυτούς είναι προβοκάτορες...το θέμα είναι ότι κάνουν την βρωμοδουλειά τους τόσο χοντροκομμένα,χωρίς ίχνος φαντασίας,στην κυριολεξία με copy paste, που δεν βλέπω τον λόγο θα θυμώνει κανείς μαζί τους...είμαι σίγουρος ότι τώρα αυτός ο γραφικός θα διαβάζει σχόλια και πιθανόν να μπεί και σε διαδικασία να απαντήσει και μετά θα τρέχει στους φίλους του και θα λέει "είμαι και ο πρώτος δάγκας,τα έβαλα και κατατρόπωσα 47 κουκουέδες,58 παμίτες και και και...είμαι και ο πρώτος,είμαι και ο γκράντε μαλάκας του χωριού".αντί λοιπόν να εκνευρίζεσαι με τύπους που ούτε στήσιμο χωρίς οδηγία δεν μπορούν να κάνουν σου προτείνω κάτι άλλο...μάζευε τις πίπες τους και κάνε ένα θέμα,αμέσως μετά το συνέδριο με όλες τις "εξυπνάδες" των ξερόλων...θα προσφέρουν αβίαστο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blogseviko, καλή η ιδέα αλλά ρε φίλε δεν νομίζω οτι θα το εκδόσει κάποιος, λόγο του μεγάλου χρηματικού ποσού που θα χρειαστεί δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. ξέρεις φίλε μου πόσο θα κοστίζει να εκδοθούν 16.000.000 τόμοι με τις μαλακίες τους; Άσε καλύτερα, ίλιγγος σε πιάνει και μόνο με τη σκέψη.

      Διαγραφή
  4. @ blogsevikos

    Kαλά ε, φοβερή ιδέα!
    Καλώς εχόντων και πρώτα ο λαός και η υγεία μας, μετά τον Απρίλη...
    Μάλιστα!
    Θ' αρχίσω ν' αποθηκεύω από τώρα τα μαλακομπουκώματά τους.

    Ξέρεις, αυτοί που κάνουν χοντροκομμένα τη βρωμοδουλειά και τους παίρνουν χαμπάρι οι πάντες, είναι οι λαγοί προβοκάτορες, χαφιέδες, ρουφιάνοι, πράκτορες του μεγάλου κεφαλαίου. ...

    Εκείνοι που δε φαίνονται και κάνουν τη ...λεπτοδουλειά, είναι άλλου μεγέθους προβοκάτορες, χαφιέδες, ρουφιάνοι, πράκτορες του μεγάλου κεφαλαίου.

    Άπαντες δε, που διαστρεβλώνουν την ιστορία, την πολιτική τού Κόμματος (ΚΚΕ), τη γραμμή τού Κόμματος, που ...λερώνουν αθώους κλπ, χαφιεδοπροβοκάτορες είναι, μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς. Ουδείς από δαύτους αθώος. Ουδείς!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή εσπέρα σύντροφοι!Μην χαλιέστε με τα ζαβά και τα τα κακορίζικα.Δουλειά τους είναι η λάσπη εκεί τους αξίζει εκεί κυλιούνται. Δεν είναι ούτε σε θέση ούτε μπορούν να ζήσουν με ιδανικά και αξιοπρέπεια.Αυτό που τους εύχομαι είναι¨ Tsakidia boynuz Fasistler cehennembe :για όσους δεν καταλαβαίνουν τούρκικα ευχαρίστως να μεταφράσω¨"στα τσακίδια φασίστες κερατάδες στον αγύριστο.-Αν δεν το ευχαριστηθήκατε ξέρω και πιο βαριά. ΤΑΜΑΜ? Άντε γιατί δεν τους φτάνει το χάλι τους έχουν και άποψη για του άλλου το κονάκι.Α! και να μην ξεχνιόμαστε όλοι αυτοί οι χαβιεδό-ρουφιάνοι λίαν συντόμως θα πληρώσουν τα χρωστούμενα τους.Όχι δεν απειλώ δεν θα λερώσουμε εμείς τα χέρια μας το ίδιο το σύστημα που εξυπηρετούν θα τους τελειώσει.Πάλι στους κουκουέδες θα τρέχουν για βοήθεια και συμπαράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Laura Pap

      Χώστα Laura στους ξεφτιλισμένους! Μην περιμένεις μόνο ότι θα κοκκινίσουν απ' την ντροπή τους. Μπα...
      Δεν έχουν κοπελιά μου τσίπα αυτοί.
      Πώς το γράφεις; Tsakidia boynuz Fasistler cehennembe!!! Χα, χα, χα!

      ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη ρε συ Laura Pap αλλά με κάνεις και νευριάζω. Δεν μας φτάνουν οι "καλοί" ελληναράδες που μας χαρακτηρίζαν εθνοπροδότες τόσα χρόνια, έρχεσαι εσύ δηλαδή και γράφεις "τούρκικές" λέξεις και προκαλείς τους ασπόνδυλους, δίνοντας τους ευκαιρίες να μας αποκαλούν και τουρκόσπορους; Δεν φτάνουν δηλαδή αυτά που λένε για τον Λένιν και τον Κεμάλ, δεν φτάνουν οι "σφαγές" των Ελλήνων στον Πόντο και την Αρμενία από τον Στάλιν; (Μεταξύ μας μην το πείτε σε κανένα, αλλά ο Στάλιν πυροβολούσε μόνος του στο κεφάλι όλους αυτούς τους άτυχους συνέλληνες. Μεταξύ μας μην το πείτε ούτε στο ...indymedia έτσι!!!)

      Διαγραφή
  6. @ geranista

    Xα, χα, χα!
    Κι εγώ πρόλαβα μια μέρα και χαιρέτησα δια χειραψίας κάμποσα εκατομμύρια ανρθώπους.
    Την άλλη μέρα δε, τους φίλησα όλους σταυρωτά.
    Τη μεθεπομένη, πρόσφερα σ' έναν-έναν από μια παστούλα.
    Επειδή όμως θύμωσα για κάποιο λόγο,
    μετά, μέσα σε λίγο καιρό,
    χαστούκισα μόνος μου τα δεκαπλάσια εκατομμύρια ανθρώπων.
    Όπως ο Στάλιν μωρέ, που πρόλαβε και πυροβόλησε τόσα εκατομμύρια μόνος του. Σφαίρα και κεφάλι..., στη σφαίρα τής φαντασίας των διαχρονικά δρούντων Παπάρηδων...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακούστε σύντροφοι,το ξέρετε βέβαια καλύτερα από όλους για όλα φταίνε οι κομουνιστές.Για όλα όμως.Εντελώς όλα.Τόσα χρόνια ο καπιταλισμός τους πίνει το αίμα και αυτοί εκεί σταθεροί στη μιζέρια και στην κακομοιριά.Όσο σκληρό κι αν ακούγετε δεν λυπάμαι κανέναν τους όσο ζόρι κι αν τραβάνε. Ρουφιανόσκυλα του κερατά όλοι τους.Είναι σε θέση αυτά τα καθάρματα που πουλάνε ακόμα και την μάνα τους για να βολευτούν να μιλάνε για ιστορία? Και αυτό πια με τον Στάλιν εντάξει έλεος,ο δράκος λείπει.Όλοι πια παρόντες στις σφαγές και στις εκτελέσεις ήταν? Αφού έφαγε τόσους ο Στάλιν γιατί άφησε κάτι κατακάθια σαν του λόγου τους?Για να μαρτυρούν τα εγκλήματά του?Εγώ στη θέση του δεν θα άφηνα κανέναν τους.Δυστυχώς δεν αξίζουν ούτε να τους φτύνεις. Άσε τους νεκρούς να λένε. ΤΑΜΑΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως αποκαλεί ένας φίλος αυτούς που κάθε φορά δεν τελειώνουν αυτό που ξεκινάνε, "Γατάκι" ήτανε ο Στάλιν τελικά αφού δεν κατάφερε να εξαφανίσει τα ερπετά.
    Εδώ που τα λέμε που να προλάβει ο άνθρωπος, τελειωμό δεν έχουν και δαύτοι. Άσε που (ούτε αυτό να μην το πείτε σε κανένα) είχε πάθει τενοντίτιδα από τους πολλούς πυροβολισμούς που έριχνε κάθε μέρα για να σκοτώνει από ...χόμπι. (αυτά που κυκλοφορούν ότι ήταν ψυχοπαθής ...ψέμματα είναι και κακοήθειες, το λέω εγώ που τον έσωσα από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά)
    Τι πράγμα; Ήμουν μόλις πεντέμιση χρονών; Ποιός τα λέει αυτά ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλες αυτές οι παρλαπίπες ενάντια στον ΣΤΑΛΙΝ, που δεκαετίες ολόκληρες αναπαράγουν οι Παπάρηδες Μαλακίδηδες κατ' εντολή των αφεντικών τους μεγαλοκαπιτα-ληστών, των μονοπωλιακών ομίλων εντέλει,
    δεν έχουν στόχο το πρόσωπο του Στάλιν, αλλά την επιτυχή οικοδόμηση του σοσιαλισμού-κομμουνισμού που ξεκίνησε και προχώρησε θαυμάσια επί εποχής ΣΤΑΛΙΝ.

    Κι επιπλέον, δεν αντέχουν φυσικά το ότι επί εποχής ΣΤΑΛΙΝ, η πρώην Σοβιετική Ένωση, ο λαός της και ο Κόκκινος Στρατός, στραγγάλισαν το φίδι τού φασιστοναζισμού κατά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Το θέμα μας εδώ όμως είναι, πως σήμερα αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνο για τα λαϊκά συμφέροντα, να δρουν ανενόχλητοι οι χαφιεδοπροβοκάτορες Παπάρηδες Μαλακίδηδες,
    μπουκώνοντας με
    παραμύθια, αυταπάτες και αποπροσανατολιστικές παγίδες τούς εργαζόμενους και τους άνεργους.

    Επ' αυτού και επί τής συνεχούς αποκάλυψής τους, πρέπει να οργανώσουμε γλέντι... Ν' ανοίξουμε την κουβέντα, δηλαδή.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε υποχρεωμένοι να την ανοίξουμε την κουβέντα, ειδικά για την περίπτωση του ναζιστοφασισμού που εξαπλώνεται πολύ γρήγορα, βοηθούμενο βεβαίως από το καπιταλιστικό σύστημα και τους λακέδες τους. Ανέβασα ένα κείμενο του Μηλιώνη με τίτλο "Για το "αυγό" θα μιλήσουμε"
      [http://geranista.wordpress.com/2012/11/24/για-το-αυγό-θα-μιλήσουμε/]
      Υπάρχει και ένα ντοκυμαντέρ του ΕΞΑΝΤΑ με τίτλο "Η Αγέλη των Λευκών Λύκων": [http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2007-2008/110-the-pack-of-white-wolves]

      Διαγραφή
  10. @ geranista

    Συμφωνώ απολύτως και θα ρίξω επισταμένη ματιά σ' αυτά που αναφέρεις. Είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο.
    Πρεσβεύω όμως, ότι την ίδια ...σημασία που πρέπει να δίνουμε στο ναζιστοφασισμό που θρέφουν, πρέπει να δίνουμε και στις άλλες εκφράσεις τού καπιταλισμού, διότι χωρίς το αγαντάρισμα των φιλελεύθερων-νεοφιλελεύθερων και των σοσιαλδημοκρατών, δεν μπορεί να πορευτεί ο ναζιστοφασισμός. Είναι αδύνατον να σταθεί μονάχος του έξω απ' το λαγούμι του.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΑΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή