Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ! ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ !



Σε δήλωσή της η Θεοδώρα Δριμάλα, στέλεχος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, τόνισε μεταξύ άλλων,
ότι τώρα προέχει το σπάσιμο της επιστράτευσης στην πράξη γι αυτό και το ΠΑΜΕ στήριξε την πρόταση της ΔΟΕ.
Ακόμα τόνισε ότι το ΠΑΜΕ από την πρώτη στιγμή πρότεινε κοινούς αγώνες με χαρακτηριστικά ρήξης και ανατροπής αυτής της πολιτικής, για την ανάπτυξη της συμμαχίας με τα λαϊκά στρώματα και τη δημιουργία των όρων και των προϋποθέσεων για την παραπέρα ανάπτυξη αγώνων.

(Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ κι ενώ τέθηκε σε ισχύ από τις 12 η επιστράτευση των εκπαιδευτικών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO)

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ και συγκεκριμένα, ΔΑΚΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΣΚ,    κατέβασαν πρόταση να υπερψηφιστεί από τους προέδρους των ΕΛΜΕ το διεκδικητικό πλαίσιο αλλά να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις, καθώς δεν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίησή τους.   

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ τονίζουν πως υπάρχει ανάγκη να αποτυπωθεί με σαφήνεια και καθαρότητα η θέση και η θέληση των 20.000 εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις γενικές συνελεύσεις. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να την παρερμηνεύσει.


Το ΠΑΜΕ τονίζει πως πήρε καθαρή θέση, και πήρε και την ευθύνη της πρότασής του.

Η πρόταση του ΠΑΜΕ, μειοψήφησε στις γενικές συνελεύσεις.

Υπερψηφίστηκε η πρόταση της πλειοψηφικής ηγεσίας της ΟΛΜΕ.

Είναι αυτονόητο πως η ευθύνη βρίσκεται στις δυνάμεις που πρότειναν και διαχειρίζονται αυτή την εισήγηση και τη συγκεκριμένη πρόταση.
 
 

…Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:

ΔΙΕΤΑΞΕ Επίταξη κτιρίων!!! 

Στην κοινή υπουργική απόφαση (υπουργών Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου), την οποία παρέλαβαν οι δήμαρχοι σε όλες τις πόλεις της χώρας επιτάσσονται και τα κτίρια, όπως και κάθε αναγκαίο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων μέσο, παράλληλα με τους καθηγητές των σχολείων. Στο φύλλο επίταξης μάλιστα διευκρινίζεται ότι η εντολή δεν περιορίζεται στα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν για τις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και για κάθε άλλη εξέταση και εκπαιδευτική διαδικασία!!

Π.χ., αν τελειώσει το στυλό ενός μαθητή κατά τη διαδικασία τής εξέτασης, το στυλό θα φυλακιστεί.


Αν το μπουκαλάκι με το νερό τουμπάρει ανοιχτό πάνω στο θρανίο και βρέξει την κόλα της εξέτασης, νερό και μπουκαλάκι θα φυλακιστούν.


Αν το φωτοτυπικό μηχάνημα του σχολείου τολμήσει και χαλάσει, θα φυλακιστεί κι αυτό, αφού πρώτα αφαιρεθεί το μελάνι που περιέχει, διότι το μελάνι δεν θα φταίει.


Αν τύχει δε και ξεκολλήσει η χιλιομπαλωμένη σόλα καμιάς καθηγήτριας ή κανενός καθηγητή και σούρνει το ποδάρι με την παλιά ξεχειλωμένη κάλτσα, μ’ αποτέλεσμα να φτάσει στην αίθουσα που είναι επιτηρητής έστω και με 15 δευτερόλεπτα καθυστέρηση, τότε η ποινή δεν θα είναι φυλάκιση, αλλά εκτέλεση! (Του παπουτσιού, βεβαίως)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου