Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ;;; Οι «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» …



…Οι «Παρεμβάσεις» έκαναν καθαρό ότι σε τίποτα δεν διαφέρουν από την ΠΑΣΚ, την ΔΑΚΕ και την Συνεργασία. Εκαναν ξανά καθαρό ότι εξαρχής πίστευαν ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για να γίνει η απεργία.



Η τελική τοποθέτησή τους κάνει καθαρό ότι έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί επιδίωξαν να σύρουν τον κλάδο σε μια απεργία που οι ίδιοι δεν είχαν καν διάθεση να την υπερασπίσουν.


Η εκπρόσωπος των «Παρεμβάσεων» λοιπόν, στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, Αγγελική Φατούρου, έκανε την εξής (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) -αποκαλυπτική για το ρόλο των Παρεμβάσεων - δήλωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των προέδρων των ΕΛΜΕ…

Πώς το είπε... Α, ναι. "Για το γαμώτο ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών υπέρ τής απεργίας..."
Για το γαμώτο...

Άρα;;; Άλλα ψηφίζουν οι καθηγητές κι άλλα αποφασίζουν οι εκπρόσωποί τους ερήμην των καθηγητών;;;

Ωραία πράματα...
Η διαφορά γεύσης τώρα, απ' της κυβέρνησης το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", πού ακριβώς βρίσκεται; Στην ουσία πάντως, όχι...
Γιατί όλα τα "μαγειρέματα" και οι "παρεμβάσεις" απ' την αρχή στόχευαν στην "πεμπτουσία"...,  
που ήταν εντέλει να συρθούν οι καθηγητές να παραδοθούν αμαχητί..., κι ας είχαν κι έχουν τη διάθεση ν' αγωνιστούν ενάντια στην άδικη καταδίκη τους.     



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Δήλωση των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας


«Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ έχει ευθύνες. Οδήγησε έναν ολόκληρο κλάδο σε αδιέξοδο.

Είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτή την εξέλιξη έγκαιρα.

Κάναμε καθαρό από την αρχή ότι σήμερα το κίνημα μπορεί να δώσει απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης μόνο με ενωτικούς ταξικούς αγώνες μαζί με τους άλλους κλάδους εργαζομένων και σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα.

Μπορεί να δώσει απάντηση μόνο με αγώνες που έχουν σχέδιο οργάνωσης, σύγκρουσης και προοπτικής.
Τίποτα από όλα αυτά δεν έκανε η ηγεσία της ΟΛΜΕ.

Η ηγεσία της ΟΛΜΕ ακύρωσε τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις υπήρχαν στον κλάδο οι οποίες εκφράστηκαν με τη συμμετοχή 20.000 συναδέλφων στις γενικές συνελεύσεις».

Ηλίας Πατίδης, Βασίλης Λυκούρας, εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες και τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

2 σχόλια:

  1. ...Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκείνο το
    "ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ" για ποιον το είχαν ξεστομίσει οι "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ";;;

    Για τους πραγματικούς αγωνιστές το είχαν ξεστομίσει οι κιοτήδες! Τα πουλητάρια!

    Ε, ρε φούμο που τους χρειάζεται!

    http://revoltanergosafragos.blogspot.gr/search?updated-max=2013-05-14T02:47:00-07:00&max-results=10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς γνωρίζανε την κατάληξη της "αριστερής" έως "πολύ αριστερής" πολιτικής που έκρυβε η δική τους στάση και αναρωτήθηκαν για τον ίδιο τους τον εαυτό, αν είναι "ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ", όχι βέβαια ο Κάτσικας και η Φατούρου, για τους άλλους που τους ακολουθούν αναρωτήθηκαν.
    Όλα τα πράγματα στη ζωή μας μπορούν να κριθούν από το αποτέλεσμα. Έτσι και στην περίπτωση των καθηγητών, εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε ο ρόλος των "αριστερών" έως "πολύ αριστερών" του κινήματος.
    Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσοι θεωρούν όλους τους αριστερούς ίδιους.
    Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσοι τσουβαλιάζουν τους συνδικαλιστές (σε τελική ανάλυση κάνουν αυτό που έχουν σαν στόχο οι "αριστεροί" έως "πολύ αριστεροί") και ας μπουν ενεργά στους συλλόγους και τα σωματεία για να αρχίσει η ανατροπή από αυτό ακριβώς το σημείο.
    Το πρόβλημα δεν είναι ο συνδικαλιστής, είναι ο καιροσκόπος "συνδικαλιστής" και η ιδιοτέλεια που κρύβεται πίσω από τις κινήσεις τους.
    Για τους επαγγελματίες οδηγούς θεωρώ ότι ο τρόπος που βάζεις το θέμα είναι εξαιρετικός και αν μπορούσε να γίνει και από άλλους θα ήταν μια τρομερή βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται να βρει την ταξική του κατεύθυνση το Σωματείο, που εδώ και χρόνια είναι στα χέρια ενός άεργου τύπου, κλασικού γλοιώδη πρασινοφρουρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή