Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΓΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ !!!




Τι διάολο… Μα δεν καταλαβαίνεις, πως όταν λέω να σωθεί η Ελλάδα, εννοώ το δικό μου σωσμό;

Δεν καταλαβαίνεις, πως όταν ΕΓΩ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ λέω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να σωθεί η Ελλάδα, εννοώ ότι εσύ πρέπει να θυσιαστείς για να σωθώ εγώ;

Ή μήπως δεν ξέρεις ότι ΕΓΩ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ έχω έτοιμο το …μαστίγιο, αν κρίνω πως δεν μπορώ να σε κουμαντάρω με το …καρότο.

Θα στα κάνω λοιπόν ακόμη πιο λιανά, για δεν υπάρχει λόγος εδώ που φτάσαν τα πράματα, να μην τα πω με τ’ όνομά τους:

Εγώ είμαι καπιταλιστής. Βιομήχανος, εφοπλιστής, μεγαλοκατασκευαστής κλπ., κι έχω τις τράπεζές μου, τις εφημερίδες μου, τα τηλεοπτικά μου κανάλια.

Εσύ Ανεργοάφραγκε είσαι εργάτης μου, υπάλληλός μου, κακοπληρωμένος, ή και άνεργος, χρεωμένος στις τράπεζές μου και παραπληροφορημένος-παραπλανημένος απ’ τις εφημερίδες μου και τα τηλεοπτικά μου κανάλια.

Εμένα με συμφέρει να σ’ έχω να μου δουλεύεις τσάμπα στις επιχειρήσεις μου και οι τράπεζές μου να σου κατασχέσουν τη ζωή, εφόσον δεν μπορείς ν’ αποπληρώσεις το χρέος σου προς αυτές.

Εσένα σε συμφέρει να σε πληρώνω με τέτοιο μισθό που να μπορείς να ζεις ανθρώπινα και να σβηστούν και τα χρέη σου στις τράπεζές μου, διότι πρώτον τα έχεις ήδη αποπληρώσει εν πολλοίς μέσα απ’ τους τόκους και δεύτερον δικά σου είναι τα λεφτά που σου δάνεισα. Εσύ παράγεις τον πλούτο που εγώ απολαμβάνω και το ξέρουμε και οι δυο.

Εμένα ως κεφαλαιοκράτη με συμφέρει η κυβέρνηση να σου πίνει το αίμα με φοροχαράτσια κατ’ εντολή μου (γιατί δικιά μου είναι κάθε κυβέρνηση μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα), και να μεταγγίζει το αίμα σου σ’ εμένα, για να ξεπεράσω την κρίση μου. Τη γνωστή καπιταλιστική κρίση που βιώνεις άγρια στο πετσί σου τα τελευταία χρόνια.

Εσένα σε συμφέρει να φορολογήσει εμένα τόσο, που όσα σού κλέβω να γυρνάνε σε σένα μέσα από δωρεάν κατοικίες, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν αναβαθμισμένη υγεία, παιδεία κλπ. κλπ. Κούνια που σε κούναγε… Μην έχεις αυταπάτες ότι θα συμβεί τέτοιο πράγμα. Εγώ αποφασίζω! Εγώ είμαι η εξουσία και οι κυβερνήσεις καλοταϊσμένοι υπηρέτες μου, όπως και οι μαυρογαλαζοπρασινορόζ συνδικαλιστές "μου"…

Εμένα ως καπιταλιστή με συμφέρει να συνεχίσουν οι συνδικαλιστές "μου", οι μαυρογαλαζοπρασινορόζ, οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές που εσύ σωστά χαρακτηρίζεις «εργατοπατέρες» και τσιράκια μου, να συνεχίσουν να κρατούν στα χέρια τους το συνδικαλιστικό κίνημα, να το εκφυλίζουν και να σε θάβουν με τα ίδια τους τα χέρια.

Εσένα ως εργαζόμενο, ως ανεργοάφραγκο, σε συμφέρει ν’ αποκαθηλωθούν όλοι οι μαυρογαλαζοπρασινορόζ συνδικαλιστές "μου" και να πάρεις την υπόθεση της ανασύνταξης του κινήματος στα χέρια σου, με μπροστάρηδες τούς κομμουνιστές και το ΠΑΜΕ.

Εμένα με συμφέρει να εγκλωβίζεσαι εσαεί σε κόμματα όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λοιπά όμοια και παρόμοια κόμματά μου, τρέφοντας μονίμως αυταπάτες ότι θα «βολευτείς» με τα ρουσφέτια που τους βάζω να σου τάζουν (σε διαβεβαιώ άνευ αντικρίσματος πλέον).

Εσένα σε συμφέρει ν’ απεγκλωβιστείς εδώ και τώρα δια παντός, από κόμματα όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λοιπά όμοια και παρόμοια κόμματά μου, και να οργανωθείς σε Λαϊκή Συμμαχία συσπειρωμένος-συστρατευμένος με τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ, μια κι αυτό είναι το κόμμα τής εργατικής τάξης κι όλων γενικά των ανθρώπων τού μόχθου και της εργασίας.

Εμένα ως κεφαλαιοκράτη με συμφέρει να σε χρησιμοποιώ σαν πρόβατο, κρατώντας σε μ’ όποιον τρόπο στην στρούγκα μου, ώστε να διαιωνίζεται η εξουσία μου και η κερδοφορία μου.

Εσένα ως εργαζόμενο, ως ανεργοάφραγκο, σε συμφέρει ν’ ανατρέψεις την εξουσία μου (την εξουσία των μονοπωλίων, τον καπιταλισμό), για να φύγει απ’ τη μέση η κερδοφορία μου, ώστε ο πλούτος που παράγεις να χρησιμοποιείται για τη δική σου διαρκή ευημερία. Διότι αυτό θα συμβεί όταν ανατρέψεις τον καπιταλισμό και εγκαθιδρύσεις το σοσιαλισμό. Την Εργατική-Λαϊκή Εξουσία.

Εμένα με συμφέρει να σε ταϊζω σάπια, βρωμερά, επικίνδυνα τρόφιμα για την υγεία σου, αφού έτσι βγάζω περισσότερα κέρδη.

Εσένα σε συμφέρει να σιτίζεσαι υγιεινά και επαρκώς, ώστε να έχεις καλή υγεία, κι οπωσδήποτε χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά τής κεφαλής σου.

Εμένα ως κεφαλαιοκράτη με συμφέρει να παραμυθιάζω την αστυνομία και τον στρατό ότι για το καλό τους υποχρεούνται να με υπηρετούν και να σε τσακίζουν-τσακίσουν όποτε τους δώσω εντολή.

Εσένα ως λαό σε συμφέρει να καταλάβουν οι εργαζόμενοι στην αστυνομία και οι μόνιμοι ή όχι στον στρατό, ότι ανήκουν στην τάξη σου. Ότι είναι παιδιά τού λαού και άρα στο πλευρό σου πρέπει να στέκονται και να σταθούν. Να μην στρέψουν ποτέ τα όπλα τους εναντίον σου και άφοβα να μην πειθαρχήσουν-πειθαρχούν στις εντολές μου...

Εμένα ως πλουτοκράτη με συμφέρει να γιγαντώσω το πιο λυσσασμένο καπιταλιστικό σκυλί μου, τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τους άλλους φασίστες, για να τους χρησιμοποιήσω για να σε τσακίσω! Άλλωστε, ξέρεις ότι στα πολύ δύσκολα αυτοί θα προστατέψουν τα καπιταλιστικά μου κέρδη, όπως πάντα!!!

Εσένα ως εργαζόμενο, ως ανεργοάφραγκο, σε συμφέρει να τσακίσεις τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, όπως τσάκισαν οι κομμουνιστές και οι άλλοι πατριώτες στο παρελθόν τούς προγόνους της (τον Χίτλερ και τις φασιστοναζιστικές ορδές του), ώστε να χάσω και το τελευταίο προπύργιό μου, για να σωθείς εσύ και να κερδίσεις τα πάντα. Τη ζωή που σου κλέβω εντέλει.

Φτάνουν αυτά, ή πρέπει να προχωρήσω σ’ όλες τις πτυχές τής ζωής, για να καταλάβεις ανεργοάφραγκε, πως ό,τι συμφέρει εμένα ως κεφαλαιοκράτη, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη των δικών σου συμφερόντων;

Και πάρτο επιτέλους χαμπάρι: Ή εγώ θα βγω κερδισμένος απ’ αυτήν την κρίση, ή εσύ.

Δε γίνεται να κερδίσουμε και οι δυο. Τα συμφέροντά μας είναι 1.000.000% αντικρουόμενα.

Πώς να στο πω; Είμαστε προαιώνιοι εχθροί! Ταξικοί εχθροί.

Η πάλη ανάμεσά μας είναι ανειρήνευτη! Το αν εσύ δεν το καταλάβαινες επειδή κάπου-κάπου σού χαϊδευα τ’ αυτιά να σ’ αποκοιμίζω, πρόβλημά σου! Ας μη δεχόσουν να σε χαϊδολογάω με το ένα χέρι και να σε καταχερίζω με τ’ άλλο…

Και για να τελειώνουμε επειδή βαρέθηκα την κουβέντα, μάθε πως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Η πάλη ανάμεσά μας, η ταξική πάλη, θα οξυνθεί στο έπακρο!

Πλέον μπαίνει φανερά επί τάπητος, ποιος απ’ τους δυο μας θα νικήσει σ’ αυτήν την πάλη.

Εγώ ή εσύ;

Πώς να στο εξηγήσω επιτέλους;! Δε χωράμε πια και οι δυο στον ίδιο …τόπο, εκτός αν σκύψεις το κεφάλι να στο κόψω μια κι έξω, ώστε ακόμη λίγο ν’ αντέξω…

Ε, με το πτώμα σου σωσίβιό μου, μια χαρά αλώβητος θα βγω απ’ την καπιταλιστική μου κρίση. ΧΑ!
Κι αν ακόμη δυσκολεύεσαι να εμπεδώσεις αυτά που σου λέω, ΡΙΧΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ
Κι οποιαδήποτε στιγμή εντέλει, μπορείς ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ
Πρόκειται για τους πιο επικίνδυνους εχθρούς μου! 
Γι' αυτούς που υπάρχουν μόνο για να με στείλουν εκεί που ανήκω. Στο πιο βαθύ παρελθόν... Στ' αζήτητα της ιστορίας...

Εγώ όμως ακόμα συνεχίζω να πατάω στο σβέρκο σου και να παραμένω στο παρόν.  
ΚΙ ΑΜΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩ ...ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ...

Δια χειρός συγγραφέως Καλής Γκέλμπεση

5 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός και καθόλου άσχημο, ότι συνηθίζεται ν' αναπαράγουμε αναρτήσεις άλλων μπλογκ.
    Μα είναι και αυτονόητο πως όταν το κάνουμε, αναφέρουμε και την πηγή απ' την οποία το πήραμε.

    Ως εδώ καλά.

    Κάνοντας έναν έλεγχο όπως το συνηθίζω,
    τι λέτε πως βρήκα;

    Πρώτον, την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν την έκανα ποτέ...

    Δεν υπάρχει στην αναζήτηση ως ανάρτηση δική μου.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στο Ζοο.gr

    (http://www.zoo.gr/forum/message/4/9825972)

    και ...βεβαίως-βεβαίως δίχως ν' αναφέρεται ότι πηγή είναι το παρόν μπλογκ, δηλαδή το Revolt!!!

    Βλέπετε, δεν είναι μόνο το Degea που κατ' εντολή τής συγκυβέρνησης ...εξαφανίζει τον τηλεοπτικό 902...

    Όντως, Zoo... ζούγκλα ο καπιταλισμός... Επικίνδυνη και βρωμερή ...ζούγκλα.
    Ζουζού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Και για του λόγου το αληθές, βάλτε στην αναζήτησ "ΕΓΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ !!!" και θα διαπιστώσετε πώς ...παίζεται το ...παιχνίδι. Μην βάλετε δηλαδή μαζί και το Revolt!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πει κανείς πια...

    http://www.zougla.gr/blog/article/743806

    Απλά κάποιοι κάνουν επίδειξη ετσιθελισμού... Ε, έχουν τα μέσα φαίνεται...
    Είπαμε, ζούγκλα ο καπιταλισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγω ανέβασα μια καταγγελία στον geranista, προτείνω να το "σηκώσουμε" για να μην τολμάνε τα κλεφτρόνια να κλέβουν κείμενα και να τα παρουσιάζουν σαν δικά τους και το προτείνω σε όλους όσους έχουν blog και είναι έντιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή