Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 902 ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ


…Κι όταν λέμε αντάρτικο, κυριολεκτούμε.
Εξοπλισμένοι, απ’ τα πριν βεβαίως, σαν αστακοί,

επιτίθενται ανά πάσαν στιγμήν σε στιγμές που δεν περιμένουν οι αντικομμουνιστές αντίπαλοι και τους κάνουν σκόνη μες στη θολή ΑΥΓΗ.

Οι αντίπαλοι αιφνιδιασμένοι απ’ την συγχρονισμένη αντεπίθεσή τους, μετακινούνται δεξιότερα και βρίσκονται επιτέλους μες στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι ελπίδες τους όμως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους σώσει απ’ τις αντάρτικες αντεπιθέσεις των εργαζομένουν του 902, αποδεικνύονται φρούδες.

Οι αντάρτες τού 902 συνεχίζουν να τους γελοιοποιοποιούν και να τους στριμώχνουν αντάρτικα, χωρίς αυτοί να καταφέρνουν ν’ αντιδράσουν αποτελεσματικά.

Εδώ όμως να πούμε και του στραβού το δίκιο.

Τα όπλα των ανταρτών είναι υπερσύχρονα κι ουδέποτε κατασκευάστηκαν ή είναι δυνατόν να κατασκευαστούν πιο σύγχρονα.

Τα όπλα των αντιπάλων τους είναι απαρχαιωμένα και παραχρησιμοποιημένα, με αποτέλεσμα την εκ των πραγμάτων μόνιμη αφλογιστία τους.

Παρ’ όλα ταύτα, οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε πως δεν το βάζουν κάτω.

Είναι αποφασισμένοι να πάρουν τα κεφάλια των ανταρτών ΣΥΡΙΖΑ!!!

Κι αφού μες στη θολή ΑΥΓΗ και μες στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν καταφέρνουν να σταματήσουν τις αντάρτικες επιθέσεις των ανταρτών τού 902, σπεύδουν και οχυρώνονται πίσω από …ΤΑ ΝΕΑ φυλάκια.

Πριν προλάβουν όμως να πάρουν ανάσα, τρώνε τις επόμενες απανωτές  χλαπάτσες απ’ τους εργαζόμενους του 902 και βαρυστομαχιάζουν για τα καλά.

Επιδίδονται σ’ απεγνωσμένες προσπάθειες να τις χωνέψουν και ορκίζονται άλλη μια φορά στη ΣΥΡΙΖΑ απόφασή τους για τσάκισμα των κομμουνιστών.

Αυτό κάπως τους ανακουφίζει κι ελπίζουν το χώνεμα γρήγορα πια να ’ρθεί, για να οργανώσουν ανάλαφροι την επόμενη προβοκάτσια τους σε βάρος τού ορμητηρίου των ανταρτών, το ΚΚΕ.

Κι εκεί που προσπαθούν οι άμοιροι έστω το πρώτο ρέψιμο να κάνουν, τους πιάνει ανελέητο κλάσιμο με τα γνωστά αποτελέσματα. Κωλοπηλάλα…

Ως κατακλείδα τού ρεπορτάζ μας αφήσαμε τις φήμες που λένε πως ουδεμία σχέση έχει η ηγεσία τού ΚΚΕ για το αντάρτικο που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι του 902,

αλλά και τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας για το εξής συνταρακτικό, που προεξοφλεί ότι οι αντάρτες τού 902 είναι ήδη νικητές:

ΜΕΛΗ, ΟΠΑΔΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 902. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία, ότι τους παρέχουν και κάθε διευκόλυνση για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους. 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ



Και τώρα δείτε, ορισμένες απ’ τις επιθέσεις των ανταρτών.

 
ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ    







ΟΙ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου