Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

...και διασταυρωμένη από μένα προσωπικά, μα κι από άλλους με τους οποίους έτυχε να συζητήσω αυτό το ...περίεργο φαινόμενο. 
"Περίεργο', διότι στο κοντινό παρελθόν κυκλοφορούσαν με ...ξυρισμένα κεφάλια και ...μαύρα ρούχα, ή μπλούζες μπλε-σιέλ φέρουσες μπρος ή πίσω (μικρό ή μεγάλο) σήμα Hellas. 
Πρόκειται για "φάτσες" που πριν τη δολοφονία τού Παύλου Φύσσα βροντοφώναζαν δημόσια "ΕΑΤ, ΕΣ-ΕΣ αγωνιστές, θάνατος στους κομμουνιστές" - "Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή" κι άλλα όμοια και παρόμοια. 
Ο φόβος μην βρεθούν παρέα με τους ήδη συλληφθέντες-προφυλακισμένους φασιστοναζίδες χρυσαυγήτες, τους αφαίρεσε απ' το βρωμόστομά τους, τουλάχιστον δημόσια, τα προαναφερόμενα εμετικά. 


Πλέον προκαλούν μ' άλλους τρόπους, κι αναθέτουν τη διαφήμιση της Χρυσής Αυγής αλλά και χυδαίες προκλήσεις σε βάρος αντιφασιστών και κομμουνιστών-κομμουνιστριών, σε πολύ νεαρότερα άτομα που "ελέγχουν". 

Πώς τα ελέγχουν; 

Με διάφορους τρόπους. Ένα ...απλόν, απλούστατο παράδειγμα είναι το πώς προέκυψε το διπλό φονικό στη Μάνη το καλοκαίρι τού 2014, που έγινε και αφορμή ν' αποκαλυφτούν κι άλλες διάφορες ...επαγγελματικές ασχολίες των φασιστών και στην προκείμενη των χρυσαυγητών. 

Αφορμή λοιπόν για τούτη την ανάρτηση-πληροφορία, αποτελεί ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ και η φωτογραφία που μας δίνει ως παράδειγμα. 
xip
Αυτό το στυλάκι -πλην παπιγιόν, δηλαδή μούσι, μουστάκι και ενίοτε ή συχνότατα γυαλιά, το έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό οι φασίστες. 
Πιο συγκεκριμένα, οι Χρυσαυγήτες, φουσκωτοί ή μη
Τώρα, το γιατί αυτοί οι μασκαράδες μασκαρεύονται έτσι, δεν είναι δύσκολο να το συμπεράνει κανείς...

Καλή Γκέλμπεση (συγγραφέας)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου