Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ = ΚΚΕ

Ο Ριζοσπάστης ξεχωρίζει απ' τις άλλες εφημερίδες με το περιεχόμενό του, με το ότι στέκεται καθαρά και αποκλειστικά στην πλευρά τού απλού λαού, αλλά και με κάτι ακόμη και εξίσου σημαντικό. 

Στο πρωτοσέλιδό του ξεκαθαρίζει ότι είναι όργανο της ΚΕ τού ΚΚΕ!!!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Αναφέρει δηλαδή την απόλυτη αλήθεια της προέλευσής του. 
Αλήθεια, αν έκρυβε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ πως είναι το ίδιο το ΚΚΕ, θα εμπιστευόταν κανείς το όποιο ενημερωτικό περιεχόμενό του; Μόνον κάνας βλαξ. 

Διότι όταν μια εφημερίδα, ένα περιοδικό, ένα όποιο έντυπο, ένας ραδιοφωνικός ή τηλεοπτικός σταθμός, κοτσάρει στη φάτσα του "ανεξάρτητος", ή απλά το "παίζει" ανεξάρτητος, δηλώνει "ανεξάρτητος",  
τότε πρέπει να είναι κανείς υποψιασμένος και να φυλάγεται...  

Να μην εμπιστεύεται δηλαδή τις πληροφορίες που του δίνει ο δήθεν ανεξάρτητος σταθμός, εφημερίδα κλπ., αλλά αντίθετα να τις φιλτράρει, να τις διασταυρώνει, να τις ερμηνεύει. 
Κι εδώ που τα λέμε, όλο το "ζουμί" στην ερμηνεία κρύβεται. 
Στο πώς δηλαδή σού σερβίρουν έστω και την αλήθεια. 
Ε, στη σερβίρουν έτσι, ώστε στο τέλος το γιουβέτσι να βγαίνει κοτέτσι, το κοτέτσι να βγαίνει κοκορέτσι και... 
...Κι άκρη να μη βγάζεις, ώσπου ν' αναγκαστείς να σκεφτείς "τίποτα δεν αλλάζει, ας κλειστώ στο καβούκι μου κι ας γκρινιάζω με την πρώτη ευκαιρία για να εκτονώνομαι, αφού τίποτα πια δεν μπορώ να κάνω".

Στο δια ταύτα ΕΠΟΜΕΝΩΣ
πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα αν μια πληροφορία που πλασάρουν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, είναι σωστή κι έχει ερμηνευτεί σωστά η ουσία της;
Απλά, διαβάζεις Ριζοσπάστη!

ΜΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

2 σχόλια: