Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που γιομίζουν τη ζωή σου βάσανα. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε κατάντησαν δια βίου άνεργο ή υποαπασχολούμενο.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε τιμολόγησαν εργαζόμενο των 200-300 ευρώ το μήνα, κι ας παίρνεις -αν παίρνεις- κάτι λίγο παραπάνω τώρα. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που φορολογούν με ΦΠΑ κάθε μπουκιά που βάζεις στο στόμα σου και κάθε γουλιά γάλα που πίνει το μωρό σου.

Οπλίσου με μίσος για τον ΦΠΑ που πληρώνεις για τα φάρμακά σου, για το νερό που πίνεις, για ό,τι αφορά τέλος πάντων τις ανθρώπινες ανάγκες σου.

Οπλίσου με μίσος για τον ΕΝΦΙΑ που ""καταργήθηκε"" και θα τον πληρώνεις εσαεί. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που θέλουν να σε καταντήσουν ζητιάνο.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε χρησιμοποιούν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε θέλουν "φυτό" στον καναπέ μπρος σε μια χαζοτηλεόραση. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, καρμπόν με τα φύκια που σε ντύσαν ως υπουργοί και βουλευτές τής τριτομνημονιακής κυβέρνησης, για να σ' έχουν στο τσεπάκι τους σαν "κουκί" να τους ψηφίζεις, για να καλοπερνάνε αυτοί και τ' αφεντικά τους με ευρώ ή δραχμή. (VIDEO)

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε παραμυθιάζουν πως υπάρχει απ' τη μια μνημονιακό μέτωπο κι απ' την άλλη αντιμνημονιακό. Κοινό είναι το μέτωπό τους, όπως οι δυο όψεις ενός νομίσματος.

Οπλίσου με μίσος για το παιδί σου που πέρασε στο ΑΕΙ ή στο ΤΕΙ μα δεν θα σπουδάσει γιατί δεν υπάρχουν δημόσιες και δωρεάν εστίες να στεγαστεί και να φάει σωστό και επαρκές φαγητό. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που με την ανεργία που σπέρνουν διώχνουν τα παιδιά σου μετανάστες, να τους ρουφάνε το αίμα τα δουλεμπορικά τής Ευρωπαϊκής τους Ένωσης.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σπέρνουν πολέμους και απλώνουν το θάνατο πάνω στη Γη, φυτεύοντας και τους βυθούς των θαλασσών δίπλα σου με κορμιά προσφύγων και ψυχούλες παιδικές. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σου αφαιρούν το ανθρώπινο δικαίωμά σου για στέγαση, στέλνοντάς σε να αγοράσεις σπίτι με δάνειο απ' τις τράπεζές τους (γιατί οι μέτοχοι των τραπεζών καπιτα-ληστές είναι), φτωχοποιώντας σε στο έπακρο μετά και αφήνοντάς σε άνεργο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ν' αποπληρώσεις το δάνειο και να χάσεις όσα μέχρι τώρα στους ίδιους έχεις ήδη πληρώσει, μη εξαιρουμένου τού ΕΝΦΙΑ που πληρώνεις για ένα σπίτι τού οποίου την κυριότητα έχει η τράπεζα (οι καπιτα-ληστές μέτοχοι) και το οποίο θα βγάλει στο σφυρί, αφήνοντάς σε στο δρόμο, αφού ούτε ενοίκιο μπορείς να πληρώνεις... 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σ' ανάγκασαν να μην καλλιεργείς το χωράφι σου, φορτώνοντας τη χώρα με εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα.  

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που θα σου βγάλουν στο σφυρί και το μικροχώραφό σου. 

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σε ξεκληρίζουν με φοροεπιδρομές.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σ' εξανάγκασαν να βάλεις λουκέτο στη μικροεπιχειρησούλα σου και να μείνεις από πάνω χρεωμένος κι άνεργος. 

Οπλίσου με μίσος γιατ' είσαι άνεργος επιστήμονας, λες κι η χώρα δεν έχει ανάγκη από επιστήμονες. 

Οπλίσου με μίσος γιατ' είσαι άνεργος καλλιτέχνης, λες κι η χώρα μούχλιασε και δεν χρειάζεται καλλιτέχνες.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που καταδίκασαν τη νεολαία μας, τα παιδιά μας, να είναι άνεργα σε ποσοστό 60-70%.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σ' αφήσαν δια βίου πλεον άνεργο με την πολιτική τους σε ηλικία άνω των 45-50 ετών, όπου τα ποσοστά ανεργίας δεν είναι λιγότερα απ' ό,τι τής νεολαίας.
 
Οπλίσου με μίσος γιατί η σύνταξη που θα πάρεις -αν πάρεις- θα είναι κάπου 9 ευρώ για κάθε χρόνο που δούλεψες. 

Οπλίσου με μίσος για όλους αυτούς που σε κατάντησαν και κερατά και ζημιωμένο... Γι' αυτούς που σου φορτώνουν ως χρέος το θησαυρό που τσέπωσε το μεγάλο κεφάλαιο, βαφτίζοντάς τον κρατικό δημόσιο χρέος για να σ' εξαναγκάσουν να το ξεπληρώσεις μνημονιακά...

Οπλίσου με μίσος για κάθε Μαυρογιαλούρο που σου υπόσχεται πως θα σου χώσει λεπίδι στο λαιμό και το τρίτο μνημόνιο καλύτερα απ' τον άλλο ή τον παράλλο Μαυρογιαλούρο που θα στο χώσει λεπίδα στο λαιμό με ευρώ ή με δραχή.

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που σου κλείνουν τα μάτια και σου βουλώνουν τ' αυτιά για να μην πάρεις χαμπάρι πως ο καρκίνος που κοινωνικά -οικονομικά, εργασιακά κλπ- βιώνεις, είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός που σάπισε επικίνδυνα και το μόνο που θα σου προσφέρει στο εξής είναι όλο και αγριότερη βαρβαρότητα σ' όλα τα επίπεδα της ζωής σου και της ζωής τού παιδιού σου. Δικοί τους οι φασιστοναζίδες εγκληματίες χρυσαυγίτες, δικοί τους οι φασιτοναζίδες τζιχαντιστές, δικοί τους οι έμποροι ναρκωτικών, γυναικείας σάρκας, παιδικής σάρκας, παιδικών οργάνων κλπ. Ατέλειωτος ο κατάλογος της φρίκης και τη φρίκη είναι που αναλαμβάνουν εργολαβικά να πραγματοποιήσουν οι φαστιστοναζίδες...

Οπλίσου με μίσος γι' αυτούς που αναβιώνουν το φασισμό-ναζισμό, για να βάλουν τους φασίστες τής Χρυσής Αυγής, μα κι άλλους όμοιους που 'χουν έτοιμους ή στα σκαριά, να σ' αποκεφαλίσουν μια κι έξω όταν πια δεν θα μπορούν να σε ξεζουμίζουν και να σε βασανίζουν με μνημόνια. (VIDEO)

ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ 
ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, 
ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ...ΣΩΣΟΥΝ. 
ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ"...

ΟΠΛΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ, ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΡΠΑΞΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ! ΜΕ ΜΙΣΟΣ!  

ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για δαγκωτό κκε φωτο
Κι αμέσως μετά, βρες τους συντρόφους κομμουνιστές και πιάσε την κουβέντα. 
 Και μην την σταματήσεις σύντροφε εργάτη του χεριού ή του πνεύματος, 
αν δεν κλείσετε ραντεβού για να γραφτείς στο σωματείο σου, στο συνδικάτο σου, 
αν δεν κλείσετε ραντεβού εντέλει για αγώνα, αγώνες, με συνέχεια και συνέπεια, ώσπου να γυρίσουμε ανάποδα τον ντουνιά να 'ρθεί στα ίσα του!!!

Έχουμε ορέ κι εμείς δικαίωμα στην όμορφη ζωή! 

Κι αυτό το δικαίωμα θα το απολαύσουμε εμείς και οι επόμενες γενιές μόνο σαν ξεφορτωθούμε:
τους κηφήνες τής πατρίδας μας, 
την Ευρωπαϊκή τους Ένωση, 
το ΝΑΤΟ τους και όλα τα πολιτικοσυνδικαλιστικοδημοσιογραφικά τσιράκια τους.

Γιατί σαν ξεφορτωθούμε όλην αυτήν τη "σαβούρα", η πατρίδα μας όχι μόνο δε θα βουλιάξει, μα θα πιάσει κι απάνεμο λιμάνι για ολάκερο το λαό της!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για κκε σήμα φωτογραφιες
Άιντε λοιπόν να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στις 20 Σεπτέμβρη, ν' αναδείξουμε γερή αντιπολίτευση το ΚΚΕ, να στριμώχνει φιλολαϊκά μνημονικούς και δήθεν αντιμνημονιακούς υπαλλήλους των καπιτα-ληστών στη βουλή 
και να πάρει συνάμα την ανηφόρα το λαϊκό ταξικό κίνημα, 
να γευτεί ορέ και της φτωχολογιάς η ψυχή μια στάλα μπρούσκο γλέντι!!! 

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ - συγγραφέας

3 σχόλια:

  1. Ξέχασα να αναφέρω πως μιλάω για ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ και το ξέχασα γιατί στη συνείδησή μου είναι δοσμένο, άρα θεώρησα ότι για όλους τούς κολασμένους έτσι μεταφράζεται το μίσος. ΤΑΞΙΚΑ.

    Το διευκρινίζω μη βρεθεί κάνας ...καλοθελητής και μου χρεώσει άλλα απ' αυτά που λέω. Κι αφού τα λέω, τα εννοώ!

    Ναι, νοιώθω μίσος για τον καπιταλασμό-ιμπεριαλισμό, για τους καπιταλιστές-ιμπεριαλιστές, για τα πολιτικοσυνδυκαλιστικοδημοσιογραφικά και λοιπά τσιράκια τους, που με 'μποδίσουν να βαδίσω, που με αλυσοδένουνε...
    Μίσος ταξικό!!!

    Την ψυχή μου όμως, τη συνείδησή μου, τον κοινωνικό προσανατολισμό μου, την πίστη μου στο μαρξισμό-λενινισμό και το όραμά μου για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό, δεν μπορού να τ' αλυσοδέσουν ό,τι και να κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά γράφεις. Απλά Οπλίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πολλά γράφεις. Απλά Οπλίσου."

      Με τι να οπλιστώ και γιατί να οπλιστώ;;;
      Άιντε λοιπόν και βρίσκεις κάποιο γνωστό και του λες νέτα-σκέτα "οπλίσου". Τι θα σκεφτεί ο άνθρωπος; Τι θα καταλάβει; Μάλλον θα σε κοιτάξει με συμπόνοια και θα σκεφτεί "πάει, την ψώνισε αυτός".

      Τώρα, αν σ' ενοχλεί το ότι γράφω πολλά, τι να σου πω;
      Επιλογή σου να τα διαβάσεις ή όχι.
      Κι οπωσδήποτε, όποιος κι αν είσαι, δε θα ζητήσω την έγκρισή σου για το πώς, πόσα και τι θα γράψω. Κι απορώ δηλαδή, πώς διάολο φαντάστηκες ότι μπορείς να με πτοήσεις.
      Μήπως εντέλει κάτι άλλο θες να πεις και δεν τολμάς να το πεις ευθέως;;;

      Διαγραφή