Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ SOS: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!Βλέπετε αυτήν την …ιστορική φωτογραφία;
Ε, λοιπόν, μ’ έχει χιλιοβασανίσει, για δεν μπορώ ν’ αποφασίσω πώς να την παρουσιάσω.

Πλανητάρχες και πλανηταρχόμενοι

Αφεντικά και πολιτικοί υπάλληλοι

Οικοδεσπότες και φτωχοί συγγενείς

Φανερά φωτογραφιζόμαστε -- κρυφά συνδιαλεγόμαστε, μη μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια

Εδώ, ρε, αποδείξτε πως έχετε πράγματι τους ψηφοφόρους σας στο τσεπάκι σας -- αχ μη σας παρακαλούμε, όχι και τέτοια οικογενειακή φωτογραφία

Στον εμφύλιο παρέδωσαν την Ελλάδα σ’ εμάς οι Άγγλοι για δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τον ΔΣΕ -- τώρα σας προσκυνάμε και σας παραδίνουμε μόνοι μας την Ελλάδα αφέντη μ'.

Χα, χα, χα, σας βγάλαμε εντελώς στη φόρα και(!) φωτογραφικά, για να σιγουρέψουμε την πειθαρχία σας και σ’ εμάς, όπως στην ΕΕ -- ωχ, ωχ, πώς διάολο θα ξαναπαραμυθιάσουμε το λαό τώρα και γι' αυτό το θέμα;

Βλέπετε τι παθαίνω; Κολλάω στην πεζότητα, στην αλήθεια που βοά, κι αδυνατώ να εμπνευστώ να γράψω κάτι «γευστικό», κάτι φαντασμαγορικό, κάτι πραγματικά αντάξιο αυτής τής ...ιερής ...οικογενειακής στιγμής. 
Κάτι βρε παιδιά που ν' αποτυπώνει έστω την ψυχολογία των μεν και των δε, μα με απόλυτη ακρίβεια...

Παραδείγματος χάρη:

Γιατί οι μεν δείχνουν να χαμογελούν τρισευτυχισμένοι;;;

Γιατί οι δε, φαίνονται να σφίγγονται σαν να περιμένουν γροθιά που δεν μπορούν ν' αποφύγουν;;;

Γιατί ο πρωθυπουργός μας έχει το στυλ τού "ωχ μ' έπιασε διάρροια μες στο λεωφορείο και πώς να προλάβω να κατέβω στην επόμενη στάση, να τρέξω σε κάνα μαγαζί, να..., να μη χεστώ πάνω μου";;;

Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν, φανείτε αλληλέγγυοι απέναντί μου και βοηθήστε με να ολοκληρώσω εντέλει αυτήν την ανάρτηση.

Ευχαριστώ πολύ
 
 

4 σχόλια:

 1. Τσιράκια ... Αχυράνθρωποι ... Άνθρωποι και ... ποντίκια ...

  Όλοι τους προσκυνάνε μια χούφτα πολυεθνικές !
  (κι αυτοί, φυσικά, τους ... αμοίβουν ανάλογα - εκείνη η παλιά μπούρδα που λεγόταν κατά ... κόρον "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς", έχει ήδη ... αποφορτιστεί δεόντος!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φάρε, κρατάω τα: τσιράκια, αχυράνθρωποι, ποντίκια.
  Το 'Ανθρωποι' ουδεμία σχέση έχει εδώ, ακόμη και εντός εισαγωγικών.

  Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια και μακάρι ν' ανταποκριθούν κι άλλοι στην έκκλησή μου, μπας και προχωρήσει αυτή η ανάρτηση τώρα που έχω χρόνο. Γιατί σε λίγο μπλέκομαι πάλι με τρεξίματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα πω κακίες και δεν θέλω!!!!!!αλλά αφού θέτε θα τις πω!! Πως το αριστερό αγόρι που στο βιογραφικό του έχει ένα καλό σημείο ότι πέρασε από τη ΚΝΕ και δεν ακούμπησε λέω εγώ,θα έπαιρνε πόζες με τους ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο,αν του το λέγανε σίγουρα θα το αρνιόταν επαναστατικά!!!!!!!!!!Δηλώνω επίσης ότι εδώ στο Ελλάντα υπάρχουν κουμμουνιστές και είναι οι μόνοι που αντιστέκονται!Καθαρά και ξάστερα! Εμείς διαχειριστές του καπιταλισμού δεν γινόμαστε! Κι αν ειπωθεί,λέω αν ειπωθεί το οτιδήποτε για το εκλογικό αποτέλεσμα......................μπλα-μπλα-μπλα,τα γνωστά λέγω ευθαρσώς να τους χαίρεστε κι εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας όταν αποφασίσετε να σηκώσετε κεφάλι!!!!!!!!!!!!!! Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλώ σαςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Laura Pap

  Σιγά ρε φιλενάδα μην πέρασε απ' την ΚΝΕ.
  Απόξω και για κάνα καφεδάκι στο χέρι, μπορεί να έκανε μια περατζάδα. Κατά τ' άλλα, από αμούστακο ακόμη λιανοπαίδι, στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ήταν.
  Όμως βρε πουλάκι μου, δε σε κακολογώ που μόνο κακίες σού 'ρχονται αυθορμήτως στο στόμα, γιατί τίποτα καλό για εμάς, για την φτωχολογιά τούτης τής έρμης πατρίδας, δεν μπορεί κανείς, μα κανείς(!) να βρει να πει για δαύτον και ούλο το σινάφι του.

  "Κι αν ειπωθεί,λέω αν ειπωθεί το οτιδήποτε για το εκλογικό αποτέλεσμα......................μπλα-μπλα-μπλα,τα γνωστά λέγω ευθαρσώς να τους χαίρεστε κι εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας όταν αποφασίσετε να σηκώσετε κεφάλι!!!!!!!!!!!!!! Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
  φιλώ σαςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή