Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ;



…Αν ναι, με το δίκιο του.
Α, όλα κι όλα!
Τι περισσότερο διέθετε δηλαδή η Τσιτσιολίνα απ’ αυτόν; Τίποτα.
Και τι περισσότερο έκανε απ’ αυτόν, για ν’ απολαύσει ως βουλευτής τού ιταλικού κοινοβουλίου μεγαλύτερη δημοσιότητα κι απ’ το Μουσολίνι;

Γιατί δηλαδή να μην απολαύσει και ο Αμυράς -ως βουλευτής, μεγαλύτερη δημοσιότητα κι απ’ τον Χίτλερ, έτσι, για να της μπει στο μάτι;

Στο κάτω-κάτω, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο Αμυράς είναι τόσο ατρόμητος και γενναίος, που δεν δειλιάζει να κολυμπά ως και σε τρικυμισμένο ωκεανό!
Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος αμυρας ΦΩΤΟ

(Απορίας άξιο πάντως, το ότι ο Αμυράς επέλεξε μια ροζουλί μπε-μπε μπανιερίτσα, αντί για κάνα ...ξεροπόταμο που θα ταίριαζε γάντι και με την πολιτική τού κόμματός του.)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ. 

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας 
(...και άνευ συγγραφικής αδείας η παρούσα ανάρτηση)

2 σχόλια:

  1. Τι ξέρετε για τους Έλληνες κομμουνιστές, κύριε Αμυρά;
    http://revol-now.blogspot.gr/2015/11/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεννήθηκα και 'γω το 1955. Τέτοιες ιστορίες έμαθα στη γειτονιά μου το εργατικό Περιστέρι με Δήμαρχο πολλές τετραετίες τον τσαγκάρη Δημήτρη Φωλόπουλο (1964-1967, 1975-1982, 1987-1990 που έδωσε στο Περιστέρι το αριστερό αγωνιστικό του προφίλ) Μου έλεγε συχνά η μάνα μου, μην μπλέκεις. Δεν ξέρω αν εννοούσε με τους κομμουνιστές. Βρέθηκα στο Πολυτεχνείο επί τρεις μέρες και οργανώθηκα στην ΚΝΕ ένα χρόνο μετά.
    Σήμερα είμαι περήφανος γιατί έμεινα όρθιος με τη βοήθεια του κόμματος που με τίμησε πολλές φορές σε δημόσιες θέσεις αλλά και με χρεώσεις σαν στέλεχός του. Είμαι αναπληρωτής Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξάνθης Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης του Νομού, μέλος της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ Ελλάδας, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Θράκης. Δεν θα ήμουν τίποτε από όλα αυτά χωρίς το κόμμα των εργατών. Έκλαψα με την αφήγηση της Καλής Λεμπέση. Οι Αμυράδες αξίζουν περιφρόνηση, αλλά δεν πρέπει να μένει αναπάντητη η χυδαία, εξώφθαλμα φασιστική στάση τους. Ας τον πάρει το ΠΟΤΑΜΙ, εμείς έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και δεν θέλουμε νιτερέσα μαζί τους.
    gkoll@civil.duth.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή