Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΡΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Η ...ΑΝΟΙΞΗ "ΤΟΥΣ"

Φωτογραφία AP Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟ
Η Αραβική "άνοιξή" τους, "κατασκευάστηκε" απ' τα μονοπώλια, τις ιμπεριαλιστικές τους ενώσεις, τις μυστικές υπηρεσίες τους και τις ΜΚΟ τους, επειδή είχε-έχει ανοίξει η όρεξη τους για επιπλέον ...φαγοπότι και μέχρι σκασμού, ώστε να ξεπεραστεί έστω και προσωρινά η καπιταλιστική κρίση...
   Σχετική εικόνα
Η Αραβική "άνοιξή" τους σηματοδότησε την εποχή αρχής -παγκόσμιας πιθανόν, εξάπλωσης του ιμπεριαλιστικού τους-ναζιστικού πολέμου, αλά Χίτλερ... 
Σχετική εικόναΣχετική εικόνα
Η Αραβική "άνοιξή" τους "κατασκευάστηκε" για να εξαπολυθεί το ναζισμός, χωρίς όμως να είναι ορατό απ' τους μη υποψιασμένους πως το ναζισμό τον εγκαθίδρυσε και πάλι ο ίδιος ο καπιταλισμός. Γι' αυτό και τον σύγχρονο ναζισμό τον "βάφτισαν" αλ κάιντα, ισλαμικό κράτος, τζιχαντιστές κλπ., μα και γι' αυτό οι μισθοφόροι τους τζιχαντιστές και άλλοι, δρουν όπως ακριβώς έδρασαν οι χιτλερικές ορδές...
  
Η Αραβική τους ...άνοιξη "κατασκευάστηκε" αντάμα με τις "πλατείες αγανακτισμένων" σε διάφορες χώρες και μαζί με τις ...πορτοκαλί, ...πράσινες, ...κίτρινες, ...γαλάζιες και σ' όλες τις περιπτώσεις ...μαύρες ...επαναστάσεις τους, για να επιβληθεί ο ναζισμός πάνω στο βαθύ ...ύπνο των ...αγανακτισμένων, όπως π.χ. και στην Ουκρανία. Επιχείρησαν ως γνωστό να το πετύχουν και στην Ελλάδα με το δήθεν κίνημα της "πλατείας", αλλά απέτυχαν, κι όχι τυχαία. 
ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΔΕΣ
Απέτυχαν, διότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, κόντρα στο ρεύμα, αποκάλυψαν το ...φίδι, το ναζιστικό φίδι που χωνόταν στον κόρφο των ανυποψίαστων που βρέθηκαν στην "πλατεία".
Σχετική εικόναΣχετική εικόνα
ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Η ΑΡΑΒΙΚΗ ...ΑΝΟΙΞΗ "ΤΟΥΣ". Κι αν δεν οργανωθούμε να πάψουμε το κακό πριν εξαπλωθεί, οι ιμπεριαλιστές με το ναζισμό τους θα γυρίσουν τον πλανήτη στην εποχή των παγετώνων...
 surohe Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΩΤΟγ
Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν που μπαίνει είναι: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Αυτό το έχει απαντήσει ήδη ο Λένιν. Απλά, οφείλουμε να κάνουμε κομμουνιστική επανάσταση. 
Όμως, η κομμουνιστική επανάσταση δεν γίνεται κατά παραγγελία, όπως θα μας τόνιζε κι ο Λένιν. 
Δεν είναι "σικέ" όπως οι προαναφερθείσες και δήθεν επαναστάσεις.
 
Η κομμουνιστική επανάσταση είναι η συλλογική μαζική απάντηση του ταξικά οργανωμένου και αποφασισμένου λαού-λαών, απέναντι στη σαπίλα και τη βαρβαρότητα του μονοπωλιακού καπιταλισμού. Του ιμπεριαλισμού.
Αποτέλεσμα εικόνας για λενιν κράτος και επανάσταση
Τέλος πάντων όμως, μπορεί σήμερα να μην είμαστε έτοιμοι για κομμουνιστική επανάσταση, είμαστε όμως έτοιμοι να δεχόμαστε κάθε στιγμή την αλήθεια και μόνο αυτή, για να μην επιτρέψουμε να μας ...θάψουν με ...παραμύθια, ώσπου να ωριμάσει τελικά ο υποκειμενικός παράγοντας και να προχωρήσουμε στα δυνατά και ανεξίτηλα χνάρια που μας άφησε ο Λένιν.

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

3 σχόλια:

  1. Παρεμπιπτόντως παρατηρώ το εξώφυλλο του βιβλίου του Λένιν.
    Η λέξη "ΚΡΑΤΟΣ" βαριά, στυγνή, αντιπαθητική!
    Εν αντιθέσει με την "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ", ονειρική, οραματική!
    Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να ερμηνεύσουμε το γιατί.

      ΚΡΑΤΟΣ= Δηλώνει το απόλυτο. Ή θα είναι στα χέρια των καπιτα-ληστών, ή στα χέρια των εργατών.
      Άρα, όταν είναι στα χέρια των καπιταλιστών πέφτει βαρύ, στυγνό, αντιπαθητικό πάνω στους εργάτες και τ' άλλα λαϊκά στρώματα. Ήτοι, δικτατορία τού κεφαλαίου.
      Όταν όμως είναι στα χέρια των εργατών -εργατική εξουσία- πέφτει βαρύ, στυγνό, αντιπαθητικό πάνω στους καπιτα-ληστές και τα τσιράκια τους. Ήτοι, δικτατορία τού προλεταριάτου.

      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ= Γίνεται απ' τους εργάτες και τ' άλλα λαϊκά στρώματα, άρα απ' την πλειοψηφία τού λαού, ή τουλάχιστον ξεκινά μ' ένα γερό κομμάτι τού λαού που τείνει προς την πλειοψηφία, μα πάντα με την καθοδήγηση της πρωτοπορίας τής εργατικής τάξης, ήτοι το κόμμα τής εργατικής τάξης, συνεπώς το κομμουνιστικό κόμμα.
      Κι όλο αυτό το πλήθος που αγωνίζεται σκληρά για την ανατροπή τού καπιταλισμού και την επιτυχία τής κομμουνιστικής επανάστασης, είναι οι φλόγες τής πυρκαγιάς που ξέσπασε για να κάψει τον σάπιο καπιταλισμό. Και οι φλόγες χορεύουν. Το γλεντάνε!
      Όσο σκληρές δηλαδή κι αν είναι οι μάχες που δίνει ο επαναστατημένος λαός, τις δίνει χέρι-χέρι με κέφι και αισιοδοξία, γιατί ξέρει πως μόνη επιλογή του είναι να νικήσει η κομμουνιστική επανάσταση και να ξεκινήσει η οικοδόμηση του νέου κόσμου. Του κομμουνιστικού!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία η ανάλυσή σου με τη συμπλήρωση...

    1. Στη διάρκεια της οικοδόμησης της νέας μη εκμεταλλευτικής κοινωνίας το Κράτος οφείλει και πρέπει -σε μία διαδικασία- να απονεκρώνεται...

    σε αντίθεση...

    με το Αστικό που στην εξέλιξή του γίνεται ακόμη πιο στυγνό και απάνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή