Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ!!!Στις καπιταλιστικές κρίσεις, όπως αυτή που βιώνουμε, ο καπιταλισμός βγάζει το φίμωτρο απ’ το πιο μοβόρικο μαντρόσκυλό του, το φασισμό. Κοινό μυστικό πια αυτό.
Όμοια κοινό μυστικό είναι και ο διαρκής γκεμπελισμός των φασιστοναζίδων τής Χρυσής Αυγής και λοιπών φασιστοειδών και αντικομμουνιστών.
Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, 
ο γκεμπελισμός των Χρυσαυγουλοφασιστοναζίδων κορυφώνεται ενόψει τής 17ης Νοέμβρη. Βέβαια, κι άλλα βρωμερότερα και χειρότερα να περιμένουμε από δαύτους. Αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε…
Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά όλων των αντικομμουνιστών και πάσης …φορεσιάς φασιστών.
Κι ως γνωστό, όπως πολύ σωστά ισχύει για τον ανθρώπινο οργανισμό, ο καθένας είναι ό,τι τρώει (περί τροφής που πάει στο στομάχι).
Όμοια και για την ανθρώπινη συνείδηση, ο καθένας είναι ό,τι ...τρώει (περί ...τροφής που πάει στον εγκέφαλο).

Είναι φανερό επομένως, ότι οι φασίστες και γενικότερα οι αντικομμουνιστές, έχουν τραφεί μ' όλην την αντικομμουνιστική σαπίλα τού καπιταλισμού.
Κι ο φασισμός, το πλέον μοβόρο προπύργιο τού καπιταλισμού, είναι το μόνιμο χωνευτικό τους..., για να δημιουργείται εσαεί χώρος να χωρά στη συνείδησή τους ο αντικομμουνισμός. Τόσο παραδομένοι είναι!!!

Τι να πεις λοιπόν στους παραδομένους; Τι να πεις στους σκυφτούς; Τι να πεις στους γονατισμένους; Τι να πεις στα πουλητάρια τής τάξης τους; Τι να πεις σ' αυτούς που προχωράνε έρποντας και γλείφοντας; 
Τι;;;
Πώς να μη ρίχνουν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα λάσπη και στον ηρωικό αντιδικτατορικό αγώνα που κορυφώθηκε με την ηρωική εξέγερση φοιτητών, εργατών, μαθητών και γενικά λαϊκών στρωμάτων στις 16-17 Νοέμβρη 1973 στο Πολυτεχνείο;

Με τους όρθιους λοιπόν εμείς!  
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ !!!

Ας προτείνουμε όμως στις νεότερες γενιές που τις έχουν αφήσει εντελώς αμόρφωτες ιστορικά τα σχολειά, να ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω, (ενδεικτικά, γιατί υπάρχουν πολλά περισσότερα αξιόλογα ντοκουμέντα), όπου γίνεται απόλυτα κατανοητό ποιοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν το αποκρουστικό, δολοφονικό, πρόσωπο του φασισμού.
Ποιοι;;;
Οι φασίστες!
Για δεν μολογάνε όμως ότι είναι φασίστες;;;;
Γιατί;;;;
Διότι ξέρουν ότι ο φασισμός δεν περνάει!

1)http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=15/11/2012&id=14307&pageNo=17&direction=1

2) http://visinokipos.blogspot.gr/ Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012
«17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ»

3) http://revoltanergosafragos.blogspot.gr/  Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012
«ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ…»

4)http://news247.gr/eidiseis/ereyna_aytoi_einai_oi_24_nekroi_toy_polytexneioy.2009947.html 

5) http://redflyplanet.blogspot.com/ Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
"Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ. Βασανιστές τής χούντας"

Με τους όρθιους λοιπόν εμείς!  
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ !!!

Κι έχουμε καθημερινό όπλο στη φαρέτρα μας ΑΥΤΟ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου