Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΕ του ΚΚΕ



«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη συμφωνία τού Ευρωγκρούπ για την Κύπρο και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Κυπριακό λαό για να αντιμετωπίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που δρομολογούνται σε βάρος του.
…………………………………..
…………….Η προσφυγή για βοήθεια πότε στο ένα και πότε στο άλλο ιμπεριαλιστικό κέντρο, όχι μόνο δε λύνει το πρόβλημα, αλλά το περιπλέκει περισσότερο, όπως αποδείχτηκε με τις αυταπάτες για την αξιοποίηση της καπιταλιστικής Ρωσίας, απ’ την αστική κυβέρνηση της Κύπρου.
…………………………………..
……………….Ο μόνος δρόμος και για τον κυπριακό λαό είναι η πάλη του για την αποδέσμευση από την ΕΕ και την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με τη δική του εξουσία. 
Αυτός είναι και ο δρόμος για τη διεκδίκηση ουσιαστικής και δίκαιης λύσης του Κυπριακού. Σ’ αυτό το δρόμο πρέπει να συσπειρωθούν οι λαοί και των 27 κρατών - μελών της ΕΕ, για να περάσει ο πλούτος που παράγεται στα χέρια των λαών».

(Διαβάστε στον 902gr ή στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 27-3-13 ολόκληρη την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής τού ΚΚΕ σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο, κι ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και περαιτέρω). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου