Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!


Αύριο απεργούμε και διαδηλώνουμε μαζικά με το ΠΑΜΕ
  • Στις 10 π.μ. στην Αθήνα στο Σύνταγμα και στον Πειραιά στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
  • Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Αγαλμα Βενιζέλου.
  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 76 πόλεις.

Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ για την 1η του Μάη αναφέρει: «Αυτή η Πρωτομαγιά δεν είναι μία ακόμα διαδήλωση. Δηλώνουμε την αγωνιστική ετοιμότητά μας, την απόφασή μας να υπερασπίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι εργαζόμενοι δε θα υποδεχτούν με αδράνεια, φόβο και υποχώρηση τα νέα μνημόνια, όπως και να τα ονομάσουν, τα νέα δεινά στη ζωή τους για τα κέρδη των μονοπωλίων.
Καμία αναμονή, καμία ανοχή στα παζάρια των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους που βρίσκονται σε εξέλιξη με ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες γίνονται για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, των βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών, μεγαλεμπόρων. Τσακώνονται όπως οι λύκοι για τη λεία.
Ο κόσμος της δουλειάς δεν έχει τίποτα να περιμένει από κυβερνήσεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, όπως η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Αυτό που άλλαξε τους τελευταίους μήνες είναι το χέρι στη σκυτάλη της ίδιας πολιτικής στο "κοινό σπίτι" της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου».

ΣΕΛ. 11

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πω, πω... Προκαλείς την τύχη σου. Αν σ' ακούσει ιχνηλάτη ο Λαζόπουλος να φωνάζεις τέτοια συνθήματα, όχι μια φασίστρια που έφερε από Ουκρανία και μοστράριζε θα σου πετάξει κατακέφαλα μέσα απ' την τηλεόραση, μα και τον Χίτλερ με τον Μουσολίνι μαζί.
      Χα, χα, χα!!!

      Διαγραφή