Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: οι μαγικές ικανότητες του ΠΑΜΕ

Κυρίες και κύριοι, νέες και νέοι, αγαπητά μου παιδιά, διασκεδάστε ανακαλύπτοντας τις μαγικές ικανότητες του ΠΑΜΕ, ήτοι του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. 

Θα μείνετε έκπληκτοι, απ' το πώς οι Παμίτες, διπλοαραγμένοι στον καναπέ τους και χωρίς να βγάζουν τσιμουδιά, καταφέρνουν αυτά τα εκπληκτικά που θα δείτε στα δύο παρακάτω video.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαγικά κόλπα φωτό

Παττήστε εδώ να δείτε το πρώτο VIDEO και δώστε ιδιαίτερη προσοχή αν θέλετε να μάθετε κι εσείς να επιτυγχάνετε αυτά τα μαγικά κόλπα, που πιστέψτε με, μπορείτε να τα επεκτείνετε και να τα εμπλουτίσετε τόσο, ώστε σαν αποφασίσετε να τα κάνετε πράξη, το λιγότερο που θα κερδίσετε, είναι να υποχρεώσετε τους οχτρούς σας, να σας κατηγορήσουν ψευδώς για απραξία. Χα, χα, χα!!!




Κι αφού απολαύσετε όλα αυτά τα μαγικά μέσα απ' το πρώτο video, Πατήστε εδώ να δείτε και το δεύτερο VIDEO, που δείχνει το πλέον πρόσφατο μαγικό κόλπο, το οποίο επιτέλεσαν οι Παμίτες απ' τον καναπέ τους, όντας ακίνητοι και αμίλητοι όπως πάντα. Θα μείνετε έκθαμβοι!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για μαγικά κόλπα φωτό 


Δεν έχετε λοιπόν, παρά να προτείνετε και στους φίλους, γνωστούς, συγγενείς, συναδέλφους, συμφοιτητές και συμμαθητές σας, να δουν αυτά τα δυο video, να ευφρανθεί η ψυχούλα τους με τα μαγικά καμώματα του ΠΑΜΕ και να χορτάσει η συνείδησή τους απ' τη μαγεία τής αλήθειας!!!

(Κι όλα αυτά βέβαια, αποτελούν απάντηση του ΠΑΜΕ στα "παπαγαλάκια"  των μέσων μαζικής αποχαύνωσης, εεε συγνώμη, ενημέρωσης, που κατηγορούν ψευδώς το ΠΑΜΕ για απραξία κατά τα πρόσφατα παρελθόντα έτη)

(Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας)

9 σχόλια:

  1. Που λες, πολύ θα ήθελα να είχα τις γνώσεις που θα έπρεπε, για να μπορούσαν να έφτιαχνα ένα βιντεάκι 10 έως 15 δευτερολέπτων (το τονίζω το δευτερολέπτων) που θα περιλάμβανε όλα όσα έκανε το ΠΑΜΕ από το 2009 μέχρι σήμερα.

    Είμαι σίγουρος ότι ένα τέτοιο βίντεο, θα προβαλλόταν κι από διάφορα κανάλια!
    Όπως έχει συμβεί με βίντεο της ΚΝΕ !

    Λέω τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ησυχία δεν έχουν τα κόκκινα παιδιά!!!!!!!! αλλά τώρα πρέπει να ησυχάσουν και να στηρίξουν την πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση και τους θεσμούς της!!!!!!!!!!!! δυστυχώς για όλους μας δεν γίνετε κατανοητό ότι μόνο οργανωμένα-ταξικά έχουμε ελπίδα αξιοπρεπούς ζωής!

      Διαγραφή
    2. Αχ, καλέ μου φάρε...
      Αν θυμάμαι καλά, κι όπως μου είπαν δηλαδή για δεν έχω τηλεόραση, το βιντεάκι τής ΚΝΕ το οποίο αφορούσε πολιτικό μύνημα, είχε παίξει για μια στιγμή σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι που έδινε συνέντευξη ο σ. Κουτσούμπας.
      Τέτοια "λάθη" όμως και μάλιστα με βιντεάκια που να δείχνουν στιγμή-στιγμές μαζικής ταξικής πάλης τού λαού, αποτελούν μεγαλύτερο "κίνδυνο" για την πλουτοκρατία και τους υπηρέτες της συγκριτικά μ' ένα πολτικό μύνημα, ακόμη κι αν προέρχεται απ' το κόμμα της εργατικής τάξης. Άρα -κατά την ταπεινή μου άποψη, μην ελπίζεις ότι θα έπαιζαν ένα καταλυτικό βιντεάκι των λαϊκών-εργατικών ταξικών δυνάμεων σε δράση. Λέω τώρα εγώ... Λέω...

      Διαγραφή
  2. Αααα, σάμπως ξέχασες μου φαίνεται Laura Pap.
    Βρε πουλάκι μου, δεν θυμάσαι ότι είχαμε στο παρελθόν ξανά "αριστερή" κυβέρνηση και μάλιστα χωρίς να συγκυβερνά με εθνικιστικό κόμμα; Τι ήταν παιδάκι μου το ..αριστερό ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς και της ρεμούλας; Μπας και δεν ήταν αυτό που τώρα έχει χωθεί με τα μπούνια στο ΣΥΡΙΖΑ;
    Άρα, δεν έχουμε πρώτη φορά ...αριστερή κυβέρνηση.
    Κι ακριβώς επειδή φάγαμε στη μάπα για δεκαετίες την προηγούμενη ...αριστερή κυβέρνηση που πέταξε το φερετζέ και φάνηκε η δεξιά της μούρη. Ναι, συμφωνώ μαζί σου!
    Συμφωνώ να βοηθήσουμε τη σημερινή ...αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να πετάξει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το φερετζέ, να φανεί η ακροδεξιά μούρη της, μη βασανιστεί κι αυτή επί χρόνια για να το κάνει μόνη της, όπως μόνο του το έκανε το ΠΑΣΟΚ.
    Κρίμα να τραβήξει τέτοια ταλαιπωρία.
    Κι όταν λέω ότι τα ανώτερα κλικάκια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διακατέχονται από ακροδεξιό σύνδρομο, το πιστεύω και αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου που το λέγω δημόσια.
    Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, κι εξάλλου δεν ξεχνώ τα γελάκια τού Τσίπρα όταν ο ναζί Κασιδιάρης χτύπησε μια γυναίκα. Τη Λιάνα Κανέλλη.
    Ναι, μόνο οι ναζίδες φχαριστήθηκαν αυτόν τον μισογυνισμό και δη ενάντια σε μια κομμουνίστρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ και προσυπογράφω σε ότι αναφέρεσαι!!!!!!!!!!!!!!έτσι και χειρότερα είναι.πρέπει τούτος ο λαός επιτέλους να καταλάβει ότι η εργατική τάξη συνεχώς επιδεινώνεται με την ανοχή του.το κεφάλαιο το μόνο που κάνει είναι να κερδίζει σε βάρος των εργαζομένων.λυπηρό πολύ που υπάρχει κόσμος που πιστεύει,στηρίζει,ελπίζει σε αυτή τη λαίλαπα που μας έχει συντρίψει όλους. καλούς αγώνες,καλή δύναμη και εμείς δεν υποχωρούμε από τις θέσεις μας,δεν προδίδουμε ούτε την ιστορία του κόμματός μας ούτε τους χιλιάδες αγωνιστές του!!!!!!!!!!!!!!!! με όλη μου την εκτίμηση!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και προσυπογράφω σε ότι αναφέρεσαι!!!!!!!!!!!!!!έτσι και χειρότερα είναι.πρέπει τούτος ο λαός επιτέλους να καταλάβει ότι η εργατική τάξη συνεχώς επιδεινώνεται με την ανοχή του.το κεφάλαιο το μόνο που κάνει είναι να κερδίζει σε βάρος των εργαζομένων.λυπηρό πολύ που υπάρχει κόσμος που πιστεύει,στηρίζει,ελπίζει σε αυτή τη λαίλαπα που μας έχει συντρίψει όλους. καλούς αγώνες,καλή δύναμη και εμείς δεν υποχωρούμε από τις θέσεις μας,δεν προδίδουμε ούτε την ιστορία του κόμματός μας ούτε τους χιλιάδες αγωνιστές του!!!!!!!!!!!!!!!! με όλη μου την εκτίμηση!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Laura Pap, έχουν καταφέρει τη μαζοποίηση πολύ μεγάλου, του μεγαλύτερου θά 'λεγα, τμήματος του λαού. Έχουν καταφέρει δηλαδή οι πατρώνες τής πλουτοκρατίας, γενιές και γενιές να αντιλαμβάνονται, να σκέφτονται, να εκφράζονται και να πράττουν κατά τον ίδιο τρόπο άπαντες, ήτοι τον τρόπο που "επέβαλλαν" οι πολιτικές ορτινάτσες των κεφαλαιοκρατών για λογαριασμό των κεφαλαιοκρατών.
      Με πεποίθηση δε, λέω, πως ο οργασμός αυτής τής επιχείρησης ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου και συνεχίστηκε αμείωτος με όλες τις κυβερνήσεις που ακολούθησαν, μη εξαιρουμένης της σημερινής.
      Για παράδειγμα, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στις πανελλαδικές εξετάσεις, το υπουργείο παιδείας (μέχρι και σήμερα), υποχρεώνει να γράφουν οι μαθητές πάνω σε συγκεκριμένους άξονες, ήτοι πανομοιότυπα και δίχως προσωπική άποψη ανάλυση. Όποιος δεν πειθαρχήσει προς τα διατάξεις, λογοκρίνεται. Ήτοι, αφαιρούνται απ' τη βαθμολογία του τουλάχιστον 20 μονάδες στις 100...
      Καταλαβαίνεις μόνο απ' τη διαδικασία αυτή, πόσες εκατοντάδες κι εκατοντάδες χιλιάδες έφηβοι απ' το 1981 μέχρι σήμερα που άλλοι είναι ακόμη έφηβοι, άλλοι νέοι, άλλοι μεσήλικες και άλλοι ηλικιωμένοι, "έμαθαν" να πειθαρχούν προς τα διατάξεις, σκεπτόμενοι όπως τους επέβαλλαν; Μαζοποίηση...
      Για πρόσθεσε σ' αυτή τη χυδαιότητα σε βάρος τους και την παραπλανητική-βρώμικη προπαγάνδα των ηλεκτρονικών και μη μέσων ενημέρωσης, βάλε και την στρατιωτική θητεία από πάνω τους, πρόσθεσε και το ότι κι οι εκπαιδευτικοί απ' το ίδιο θερμοκήπιο βγήκαν-βγαίνουν με αποτέλεσμα "ίδια δουλειά" να κάνουν οι περισσότεροι -άθελά τους ή μη- πάνω στους μαθητές...
      Κάνε τώρα τη σούμα και θα διαπιστώσεις ότι το δυσκολότερο που έχουμε να πράξουμε οι κομμουνιστές σήμερα, είναι να βοηθήσουμε τούτον το λαό να σκέφτεται λέφτερα.
      Να "σπάσουμε" δηλαδή τη μαζοποίηση που έχουν επιβάλλει στο λαό.
      Τεράστιο θέμα όντως, κι ίσως μόνο με επιστημονική ανάλυση και αντιμετώπισή του απ' το ΚΚΕ, θα μπορούσε να μπει στον όποιο βαθμό στις ράγες τής επίλυσής του.
      Γιατί απ' το ΚΚΕ;
      Διότι είναι το πλέον και το μόνο φερέγγυο κόμμα!!!
      Το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται για τα πραγματικά συμφέροντα του λαού.
      Το μοναδικό κόμμα που δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει, σχέση με το μαυρογιαλουρισμό.
      Καλή συνέχεια και νά 'σαι γερή ν' αγωνίζεσαι κομμουνιστικά!!!

      Διαγραφή
    2. κι εσύ να είσαι γερή και δυνατή να μας χαρίζεις τα φώτα σου!ειλικρινά κρέμομαι από τα γραφόμενα σου!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ουδόλως κρέμεσαι Laura Pap.
    Διότι αν κρεμόσουνα δεν θα πάταγες στα ποδάρια σου.
    Εσύ όμως, όπως τουλάχιστον έχω αντιληφτεί, πατάς γερά στα ποδάρια σου και γερά στη γη!
    Απλά, κάποιες φορές συμπληρώνεις εσύ σκέψεις άλλων, κάποιες φορές τις συμπληρώνω εγώ, κάποιες φορές συμπληρώνουν άλλοι τη δική μου, τη δική σου σκέψη κλπ.
    Α, να μου πεις πως για τούτο είναι κι απαραίτητη η κουβέντα μεταξύ μας και με άλλους, όμοιας ειλικρίνειας και καλής θέλησης, ναι, θα συμφωνήσω.
    Άιντε βρε, καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή