Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ



“Αγαπητοί γονείς,
Η συνδικαλιστική παράταξη γονέων του Κ.Κ.Ε. (Αγωνιστική  Συνεργασία), καταγγέλει την ..."πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων 17ου Δημ. Σχολείου" κι εμένα προσωπικά πως ..."άλλα στα λόγια και ...άλλα στην πράξη".
===========



Έτσι ακριβώς καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι, ξεκινά το λίβελλό του ενάντια στο ΚΚΕ, ε… συγνώμη, στην Αγωνιστική Συνεργασία γονέων, ο πρόεδρος τού συλλόγου γονέων τού 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρει στην καταγγελία του την Ηλιούπολη;;;


Α, συγνώμη, μην ξεχάσω κι εγώ ν’ αναφέρω το όνομα του εν λόγω …δημοκράτη …ενεργού πολίτη, ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε σκάρωσε για λογαριασμό του μια γκεμπελίστικη καταγγελία, την υπογράφει μόνον(!) αυτός και την περιφέρει δεξιά-αριστερά για λογαριασμό και των υπολοίπων τής πλειοψηφίας τού συλλόγου…


Κι όπως επιπλέον θα διαπιστώσετε, μήτε την σφραγίδα τού συλλόγου γονέων φέρει η καταγγελία του, μήτε ως πρόεδρος υπογράφει…


Είναι για πάρτη του ο άνθρωπος. Είναι Αυτός! Είναι Θεός! Μόνος του αποφασίζει για τους άλλους, μόνος του εκτελεί και την απόφαση.

Ποιος θα τον ελέγξει; Κανείς!

Οι Θεοί δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Πράγματι! Δημοκράτης με τα όλα του!

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!, εσκέφθη και το έκανε πράξη ως συνεπής …δημοκράτης.

Ωχ, παρασύρθηκα απ’ την τόση δημοκρατικότητά του και δεν σας ανέφερα το όνομά του.

Θαυμάστε τον!

Πρόκειται για τον κύριο Μιχάλη Τασούλα,  πρόεδρο του συλλόγου γονέων τού 17ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτός ο …δημοκράτης, είναι πατέρας και μάλιστα ανήλικου παιδιού ή ανήλικων παιδιών.

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω για να ξέρω και πόσα παιδάκια έχει.

Ένα ή περισσότερα όμως, έχουν την απόλυτη κατανόησή μου, για την κακή τους τύχη.

Μόνο που για τα δικά του παιδιά ο καθένας, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του, όταν κάνει πράξεις που υπονομεύουν το μέλλον τους.

Τα παιδιά των άλλων κύριε …δημοκράτη Πρόεδρε Μιχάλη Τασούλα, τι σου φταίνε;;;

Με ποιο δικαίωμα τα παραδίδεις απ’ τα πιο τρυφερά τους χρόνια στα νύχια των εταιρειών;

Και πάμφθηνα καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι!

Για λίγα κουτιά COCA-COLA κι άλλα τόσα σνακ!

Ξεφτίλα;

Το λιγότερο…

Ξεπούλημα;

Ναι!

Βρήκε τρόπο λοιπόν αυτός ο …δημοκράτης …ενεργός πολίτης, να μπάσει την εταιρεία coca-cola 3 Έψιλον στα δημοτικά σχολειά, αρχής γενομένης απ’ το 17ο Δημοτικό Ηλιούπολης…

Μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες για την πλειοψηφία αυτού τού συλλόγου γονέων. Δεν ξέρω να σας πω σχεδόν τίποτα.

Τα μόνα που γνωρίζω, είναι ο άκρατος αντικομμουνισμός τού …δημοκράτη …ενεργού πολίτη Μιχάλη Τασούλα και η αποδεδειγμένη επιδίωξή του να μπάσει απ’ το παράθυρο τους καπιταλιστές στα σχολειά.

Τυχαίο;;;

Δε νομίζω.

Αντικομμουνισμός και υπηρεσίες στον καπιταλισμό, πάνε πακέτο.

Α, και μη βιαστείτε να με ρωτήσετε πώς γνωρίζω ότι αυτός ο …δημοκράτης …ενεργός πολίτης, είναι χυδαίος αντικομμουνιστής.

Σας αφήνω να το ανακαλύψετε μονάχοι σας, έτσι για να το φχαριστηθείτε…

Και για να μην καταπιεστώ να καταπιώ αυτό που αυθορμήτως πηγάζει απ’ τα συμπεράσματά μου, δηλώνω ευθαρσώς, ότι οι κωλοτούμπες και οι λαθροχειρίες αυτού τού …δημοκράτη …ενεργού πολίτη, Μιχάλη Τασούλα, μου θυμίζουν ΣΥΡΙΖΑ βρε παιδιά. Πολύ ΣΥΡΙΖΑ σας λέω. ΠασοκοΣΥΡΙΖΑ καλές μου κυρίες και καλοί μου κύριοι.


Δεν με πιστεύετε; Ορίστε, διαβάστε μόνοι σας ΕΔΩ την κωλοτουμπίστικη γκεμπελιστικοχαφιέδικη καταγγελία του, που τυχαία έπεσε στην αντίληψή μου.

Λίβελλος ενάντια στο τιμημένο ΚΚΕ, για να κρύψει το βρώμισμα παιδικών συνειδήσεων που επιχειρεί, μαθαίνοντας στα παιδάκια ότι οι πολυεθνικές θα τα χορτάσουν και θα τα ξεδιψάσουν τάχα


Πώς αλλιώς λοιπόν, αν όχι με λάσπη ενάντια σ’ ό,τι καθαρότερο, θα προσπαθούσε ν’ αντιστρέψει τη ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (εδώ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ο Μιχάλης Τασούλας απ’ την Ηλιούπολη;;;
Μωρέ τύφλα νά ’χει η Αυγή, η …χρυσή εφημερίδα. Βρε μπας κι είναι η αγαπημένη του αστικοφυλλάδα και παίρνει γραμμή από ’κεί;;; 

Α, και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας ενημέρωση από ΕΔΩ, γιατί οι καιροί είναι επικίνδυνα ύποπτοι...

Για να σας διευκολύνουμε, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε στο κείμενό μας το αίσχος τού ...δημοκράτη ...ενεργού πολίτη Μιχάλη Τασούλα.

"Απολαύστε" το και "θαυμάστε" τον:

Απάντηση σε Καταγγελία

Αγαπητοί γονείς,
Η συνδικαλιστική παράταξη γονέων του Κ.Κ.Ε. (Αγωνιστική  Συνεργασία), καταγγέλει την ..."πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων 17ου Δημ. Σχολείου" κι εμένα προσωπικά πως ..."άλλα στα λόγια και ...άλλα στην πράξη".

Τους ενημερώνω ότι,
εγώ – αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων - συμμετέχω ως εκλεγμένος σε  Δ.Σ. ( Σύλλογος γονέων, Ένωση γονέων) στα οποία, οι προτάσεις των μελών τίθενται προς συζήτηση, οι όποιες αποφάσεις παίρνονται  πάντα Δημοκρατικά (ομόφωνα ή  πλειoψηφικά) και γίνονται σεβαστές απ΄όλους μας.
ΔΕΝ συμμετέχω σε  Δ.Σ. τα οποία απλώς ..."εγκρίνουν" αποφάσεις που έχουν παρθεί - πριν από εμάς για μας - σε ...κομματικά γραφεία...!!!
Τους προτείνω δε,
Αν πρέπει – προς άγραν ψήφων, εν όψει των σημερινών εκλογών - να καταγγείλλουν κάποιον, αντί για «μαθήματα δημοκρατίας» και καταγγελίες ...πλειψηφιών, να δείξουν έμπρακτα την ...ευαισθησία τους.   
Αν όπως γράφουν στην δική τους καταγγελία ...«Τέτοιες ενέργειες θέλουν να μας πείσουν ότι το μέλλον μας, θα εξαρτάται από αυτούς που μας ληστεύουν, που μας απολύουν.» ας καταγγείλουν τα "αφεντικά" που, χωρίς   ίχνος τσίπας, κλείνουν τον "902" και πετάνε στον δρόμο εργάτες και δημοσιογράφους στον "Ριζοσπάστη".

Μιχάλης Τασούλας

Δημοσίευση 06/03/2013
   

4 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι τίποτα. Έχει γράψει πολλά περισσότερα και πιο αντιΚΚΕ (http://www.ilioupolisonline.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=132). Επιτίθεται σε όποιον βρει ακόμα και σε δικούς τους (http://www.ilioupolisonline.gr/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=823), αν ψάξει κάποιος στο διαδύκτυο θα βρει "μαργαριτάρια" εμπάθειας και κομπλεξισμού από τον ίδιο.
    Όντως ΑΝΕΡΓΕ και ΑΦΡΑΓΚΕ καλά μάντεψες συριζαίος είναι και μάλιστα από τους γνωστούς στην Ηλιούπολη, όχι τόσο για τις δραστηριότητές του, όσο για τον τρόπο που αντιδρά.
    Προσωπικά μου κάνει επίθεση με γκαιμπελισμούς, από τότε που αποκάλυψα στον σ/φ Βλασίδη τον χαφιεδίστικο ρόλο που είχε αναλάβει παριστάνοντας των κομμουνιστή, στην ΔΑΣ την συνδικαλιστική παράταξη των εργαζομένων στα λεωφορεία (ΕΘΕΛ - πρώην ΕΑΣ) για να δίνει ότι γινόταν στο σωματείο στους ομοϊδεάτες του συριζαίους.
    Εμφανιζόταν παντού ως ...συνδικαλιστής της ΔΑΣ (http://www.iliou-typos.gr/gr/page_7.html) και είχε το θράσσος να το βάλει και στι βιογραφικό του όταν κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές του 2006.
    Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η επιστολή στην coca cola έχει ημερομηνία 26/2 για ρώτα τον πότε έκανε ΔΣ στο σύλλογο για να πάρει απόφαση ...αν εγκρίνεται;
    Έχω πολλά για την "γούνα" του αλλά .......
    ΥΓ το πιθανότερο για μένα είναι ότι ο λασποχαφιές που ανώνυμα μου είχε επιτεθεί με σχόλιό του στο άρθρο σου "ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ, ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ ΜΟΥ;;;;" είναι το ίδιο άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ geranista7 Μαρτίου 2013 - 9:09 π.μ.

      Κάποιος που για να διακαιολογήσει τα πεπραγμένα του επιτίθεται στα καλά καθούμενα στο ΚΚΕ,

      κάποιος που παριστάνει τον κομμουνιστή για να φακελώνει κομμουνιστές,

      κάποιος που για να δημιουργήσει συγχύσεις παριστάνει τον κομμουνιστή και κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ.

      δεν μπορεί παρά να είναι του καπιταλισμού και των καπιταλιστών ...υπηρέτης.

      Κι αυτός ο κάποιος που στην προκείμενη περίπτωση είναι αυτός ο Μιχάλης Τασούλας, όπως λες,

      είναι τόσο αδίστακτος, ώστε κάνει πεσκέσι σε μια πολυεθνική αθώες παιδικές συνειδήσεις.

      Ε, τι πιο φυσιολογικό...

      Τι πιο φυσιολιγικό επιπλέον, ο αντικομμουνισμός του να συναγωνίζεται αυτόν της φασιστοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

      Σάμπως απ' το ΣΥΡΙΖΑ, τον ίδιο αντικομμουνισμό δεν "απολαμβάνουμε";;; Ε, έχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ την ...Αυγή του.

      Μόνο ο χλευασμός και η απομόνωση του αξίζει.

      Διαγραφή
  2. ΩΧ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟΎΛΑ ΤΑ ΒΆΛΑΤΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ blog ΣΑΣ.

    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος8 Μαρτίου 2013 - 12:09 π.μ.

      Ας το ξεκαθαρίσουμε.

      Δεν τα βάλαμε με το ον Μιχάλης Τασούλας,
      αλλά με την ποιότητα του όντος Μιχάλη Τασούλα.

      Με απόψεις, επιλογές και συμπεριφορές δηλαδή, που είναι σε βάρος τού μέλλοντος. Γιατί τα παιδιά είναι το ίδιο το μέλλον.

      To πολύ-πολύ λοιπόν, ο όποιος Μιχάλης Τασούλας, να μη ζητήσει δουλικά απ' την όποια coca-cola, να γίνει χορηγός μας...

      Διαγραφή