Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΝΑ: ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ξάνθη: Συνεχίζεται η τραμπούκικη δράση της Χρυσής Αυγής
Δημοσίευση: Κυρ, 03/11/2013 - 22:24

Συνεχίζεται η τραμπούκικη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη και η προσπάθεια τρομοκράτησης μελών της ΚΝΕ.
Όπως καταγγέλλουν η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ, μετά τα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας με το προβοκατόρικο υβριστικό σύνθημα ενάντια στο διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ, το παιχνίδι απειλών με ανώνυμα τηλεφωνήματα σε μέλη της ΚΝΕ, τον τραμπουκισμό σε μαθητή του ΕΠΑΛ, η θρασυδειλία των φασιστών συνεχίστηκε.
Την Κυριακή (3 Νοέμβρη), μέρα που οι εμποροϋπάλληλοι και οι αυτοαπασχολούμενοι, με την ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έδιναν τη μάχη για την υπεράσπιση της Κυριακής-αργίας, το γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής και παρών σε όλα τα προηγούμενα γεγονότα, Χ. Γιαννέλης, μαζί με φίλους του και με ύπουλο τρόπο, προπηλάκισε στέλεχος της ΚΝΕ, που όλο το προηγούμενο διάστημα αναδείκνυε το ρόλο της ναζιστικής συμμορίας στο 1ο ΕΠΑΛ.
Επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος για το χτύπημα του κινήματος. Οι ενέργειες αυτές δεν είναι τυχαίες, απορρέουν από το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι φασίστες. Στόχος τους να τρομοκρατήσουν κάθε μαθητή, κάθε νέο, κάθε εργάτη που σκέφτεται να σηκώσει κεφάλι, που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του, όποιον εναντιωθεί στους φίλους τους, τους εφοπλιστές και βιομήχανους. Τους δημιουργεί ρίγος και ανατριχίλα η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως και στα αφεντικά τους, που τους έχουν για τη «βρώμικη» δουλειά.
Τους δηλώνουμε ευθέως και πάλι ότι ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται με τέτοια τεχνάσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι χρυσαυγίτες είναι παιδιά του συστήματος και ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίζουμε. Τέτοιες ενέργειες δε θα μένουν αναπάντητες, θα απαντιούνται με μαζικό οργανωμένο κίνημα, θα προβάλλονται σε όλους τους χώρους εργασίας οι αποτρόπαιες ενέργειές τους, για να καταλάβουν όλοι οι εργάτες, οι άνεργοι, οι μαθητές, οι φοιτητές, τι κουμάσια είναι.
Η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και το ΝΣ Ξάνθης της ΚΝΕ καλούν τους εργαζόμενους, τη νεολαία να δώσουν μαζική απάντηση στη νέα τραμπούκικη ενέργεια των φασιστών της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που διοργανώνουν την Τρίτη 5 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία.
Επίσης, αύριο Δευτέρα 4 Νοέμβρη στις 12.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης θα δοθεί εκ νέου συνέντευξη τύπου, από την ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και το ΝΣ Ξάνθης της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου